Final Fantasy XII
-
Slaanesh #2290 Srácok volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. Kicsit hosszú leszek, de remélem lesz vki aki hajlandó segíteni rajtam. Szóval:
1, Mist - ahogy olvastam az oldalon nem csak nekem nem megy, de nekem még a leírtak alapján se. Szóval amint bejön az animáció elkezdem nyomni az R2-őt.... nahde folyamatosan vagy "tapicskolva" ??? most meik?
Aztán persze bead vmi jelet, amit megnyomok majd semmit se csinál.
1/b, ha több karinak is van Mist-je azt miként tudom elérni hogy monjduk én csak a Vaan-nak akarom használni, de a gép automata felhasználja a Basch-ét is.
2, Az egész játék alatt 3 karival mehetünk csak? mert vmi végigjátszásba olvastam h lehet szerezni oan cuccot hogy mind a 6 kari folyamatosan!! játékba van.
2/b ha viszont csak 3 akkor kikkel érdemes menni??? Én most úgy csinálom hogy Basch-t tanknak fejlesztem fel, heavybe meg karddal, Fran meg amolyan supporter magus/healer-nek, mivel úgyis messze van az íj miatt távolról hadd szóljon. kinek mien tippje van erre?
3, a játék folyamán lesz annyi LP hogy mindenkinek minden meglesz véve a sakktábláról, vagy célszerű célirányosan kifejleszteni a dolgokat???
hát igy elsőre ennyi, sry hogy hosszú, és remélem vki tud segíteni, THX