Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Köszönöm!

gamertag: kenobita

Seth
Haladjál, majd eljön az ideje, amikor Fran és Baltier csatlakoznak a börtön után ,õk mondják el mit és hogyan

PSN ID.: Beegabor

cenobite
Sziaszök! Nemrég kezdtem a játékot, még csak 5. szintû vagyok. Érdeklõdni szeretnék, hogy a Gambit opciókat mikor, illetve hogyan tudom állítani? Mert eddig csupán annyi lehetõségem volt, mikor Penelo-val mentem party-ban, hogy beállíthattam, hogy Gambit on/off.
Gondolom nem csak ennyi a nagy gambit rendszer. 😊

Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

hogy lehet bemenni a gurivegan-ba?????köszi.
jaszy
Ps2 re Final Fantasy XII gyönyürû állapotban eladó 7500Ft ért.

Final Fantasy XII-õt keresek ps2-re.Megvételre vagy cserébe tudom adni
-Metal Gear Solid 3 snake eater-
-Final fantasy X, X-2-
-Gran turismo 3,4-
-Resident Evil 4
+ráfizetek még valamennyit
El is adom a játékokat ha érdekel valamelyik
Érdeklõdni: privátban vagy [email protected]
Tatyla
van a nem bolti verzióhoz egy patch azt hogy rakom fel rá milött kiírom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

most kicsit meguntam
nekiálltam mindenféle nyúllal, meg farkassal megküzdeni
ad érte exp. pontot, de mára sok volt
gondolom ezeket a kis izéket nem feltétlen muszáj mindet kinyírni

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

az tláttam már, hogy lehet fegyvert venni, eladni stb.
de hogyan tudom fejleszteni magam?
vagy csak a felszerelésekkel leszek jobb?

Seth
nem, sajna nem lehet visszanézni (csak az õsrégi ,minden fmv elõtt egy mentés módszerrel^^)

arra gondoltam
a videókat kérdeztem volna, de közben rájöttem ott lehet

a 12-nél van ilyen dolog?

Seth
VII-cerberus ???

dirge of the cerberus-ra gondolsz?? abban nem tudod bejárni a vidéket,pályák egymásutánja, agyatlan lövölde

a videket a végén meg lehet nézni egyben?
ez akár kérdés lehet a VII-cerberusnál is 😄

Afe
azt én sem gondoltam komolyan, csak valahogy nem tudom el se képzelni, hogy mit takarhat az "alaposan átdolgozta a harcrendszert" blabla😊

Seth
az szerintem már nem megoldható ebben a formában, túl sok meló lenne szerintem átírni ezt a rendszert, nemhinném hogy olyan nagy energiát fektetnek bele.

Afe
igen maxoltam 😊
amit itt leírtak, azt mind megcsináltam.

egyébként számomra ez tette érdekessé a játékot, a sok titok és raremonsztra felkutatása/likvidálása, mert maga a történet önmagában középszerû.

Afe
én a "mindenki egyhelyben áll és kivárja a saját támadó körét, beleértve a semmibõl 5lépésenként megtámadó enemyket is" -re gondoltam, nem a Gambit mellõzésére^^

Seth
Én normálisan mentem benne, 1-2 titkos dolgot,10-15 huntot megcsináltam,tápoltam kicsit ha nem jutottam tovább egy helyen. Szóval így nyugisan elértem a végére ~ 55 óra alatt

2 3 0 óra?
az kemény 😊 maxoltál?

én még egy emberrel voltam eddig, a sivatagban vagyok, világító oszlopok vannak, meg nagy bácsik 😊

ja, volt egy dinóm, 3400-as sebzéssel 😊 egyet csapott felém és kiterültem

Seth
a simában is át lehet állítani hogy körökre osztott, "mindenkinek kiadom a parancsot" legyen,ne active, szóval ez nem játszik ^^

Afe
jajj, biztos visszajön a körökre osztott random harcos kövület, csak hogy a konzervatív fanokat is megnyutassák 😛

Afe
meg kell venni/találni azokat a cuccokat, és csak az a karakter tudja használni amelyiknek van hozzá license.

végig lehet rajta szaladni hamar, de én spec 230 óra körûl végeztem vele.

Final Fantasy XII: International Zodiac Job. Mint a neve is mutatja, nem új epizódról van szó, az IZJ a tavalyi FF12 felújított változata. Alapját az amerikai verzió adja, a teljes angol szinkron így adott, plusz a 16:9-es szélesvásznú opció. Az szintén az NTSC kiadáshoz járó bónusz DVD itt is jelen van, változás csak a tartalomban van, a Square ugyanis elõvette a gyalut és alaposan átdolgozta a harcrendszert. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem egészen kristályosodott ki, az viszont biztos, hogy az augusztus 9-re belõtt japán megjelenés bejelentése után nem esett szó a kiadás más régióban való megjelentetésérõl.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a Licens dolgokat hol tudom használni?
mennyi ennek a végigjátszása
nagyon nagy videk vannak benne az tutti

Hello all
van már hozzá magyar nyelvû vegigjátszás és tippek?

zola2000
Igen dsre xD

A

Seth
DS-re

zola2000
Kijött a final fantasy 12 japánul. Valami igen jónak tûnik a cucc, alig várom hogy angolul.

A

sziasztok nem tudna valaki segiteni az info 16.fõellenséget hol lehet
megtalálni.ja és nekem japán köszi
http://www.webforditas.hu/

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

sziasztok!
Ha tudtok, lécci segitsetek
Hol a Barmeym plassage kulcs ?
Hogyan lehet a loct-ckbol bármit is csinálni?
Hogyan lehet a medálos ajtókon bejutni ?
ja és valami magyar végigjátszás mert sajnos angolul nem igen tudok
köszike
Banyapapa
Jagi
gamefaqs.com

sziasztok
nem tudtok valami oldalt ahol nézhetek ehhez a játékhoz valami végigjátwzós dokumentumot?
nagyon kellene
köszi
Seth
add el õket nyugodtan. Csak egy két cucc van amit nem kell azonnal eladni, de megnemmondom melyik, majd a nagyok megmondják.

Varázslatokat a licence táblán tudsz fejleszteni

help me please!

azokkal a cuccokkal amik az ellenfelekbõl esnek ki mit lehet kezdeni? gondolok itt a wolf peltre, az earth stonera és társaikra... ezek jók valamire azon kívül h pénzzé lehet õket tenni?

a varázslatokat hogyan lehet továbbfejleszteni? tehát h erõsebb legyen mondjuk a Fire vagy Blizzard?

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

Victor1103
Hát sikerült végigvinnem a játékot😊Nekem tetszett.De Júniusban újra végig fogom játszani mert a történetbõl nem sok mindent értettem meg és lehet hogy nyelvvizsga után kicsit tágabb szókinccsel tisztábban fogom látni a story-t.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Davidus
1 nap!

V9ykn8_TZL0

Banyapapa
12 én még nem is láttam,most FF 7 játszom PSP-n.
Még mindig kib#szottjo

Afe
itt csak a csatahajókat nevezték el róluk (Ifrith, Bahamuth stb), a summonok(esperek) teljesen ujjak és 1 kicsit el lett cseszve a használatuk.
addig érdekesek csak amíg megszerezzük majd egyszer kiprobáljuk hogy mit tudnak, aztán... mint a szép, de buta nõk 😊

Banyapapa
leviathan egy summon volt a 7ben,Yuffie apja adta oda.

Gondolod, hogy egy kifutó gépre remakelték volna?
A ps3-ra lesz egy remake a pletykák szerint. Semmi sincs hivatalosan elismerve, amennyire én tudom, csak annyi, hogy sok ember, pénz és idõ menne egy totális konverzióba bele.

Na végre legyõztem a Mimic Queen-t. Most a Leviathanon vagyok. Az FFVII-ben egy szörny volt a Leviatan, nem? Na meg az Ifrit.

Szerintem a harcrendszer és a story nagyon el van találva.
Na jó, azért a VII az etalon.
Apropó FFVII, nem úgy volt, hogy a Square csinál belõle egy Remake-t ? Vagy csak PS3-ra lesz ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Banyapapa
ezt nem irják át,csak valami mellékszála lesz vagymi.
És ha olyan franko lesz mint a X-nek a X-2,akkor pfff

zola2000
Ez a játék kb milyen a többi final fantasyhoz képest, jó a történet, a harcrendszer? Csak azért kérdem, mert még az idén átírják nintendó dsre ezt a játékot.

A

Seth
miért szúrtad volna el, tápolj kicsit az elõtte lévõ területen, ha szarul állsz, visssza a kristályhoz

Kössz a választ!

Viszont, akkor lehet, hogy elszúrtam. Pedig nem szeretném elõlrõl kezdeni a játékot.

Seth
magic shopokban kell megvenni, plusz kell hozzá a licensz is

Köszi!

Egy FAQ-ban olvastam, hogy Fran Blizzard varázslata hatásos a Mimic Queen ellen, viszont nekem csak Fire van meg. A varázslatokat az ellenfelektõl lehet eltanulni, vagy meg kell venni ?

Afe
van vmi cucc rajta ami lenullázza az mp-t, szedd le róla.
már nem emlékszem mi a neve.