Final Fantasy XII
  • taron
    gyerekek ez a final 12 mekkora császár.elég keveset tudok játszani mert napközben dolgozok ugye,utána go home de ha van házimunka vagy főzés akkor azt is meg kell csinálni szóval nem játszhatok amennyit akarok DE:amikor van időm leülök és ammedig csak lehet nyomom.most tartok 62 óránál,party lv 32-35.hát tegnap megint ledobta az agyam az ékszíjat.befűtöm a ps2-t leülök na mondom most játszok egy faszát.load bejön nalbina ott áll a ranged weapon partym(balthier,fran,penelo),gondolkozok mit csináljak:rank 3ig minden hunt megvan,a 4esek még erősek szerintem meg különben is utoljára csak huntoltam.mondom megyek egy kicsit a sztorival.mosphoran highwaste-et már ismerem,átmegyek rajta,de bazz salikawood!isten a sw-ból az evok-ok faluját vágjátok,na tiszta olyan feeling nagyon bejön,mászkálok felderítek mindent szokás szerint.(mondjuk a bomb king le**opatott ahogy kell).előkerítem a moogle brigádot.belegondolok hogy apám játszok már egy ideje de még mindig tud örömet okozni a game a pályákkal is.tetszik,örülök továbbmegyek...................neeeeeeeeeee phon coast!isteni hely hogy néz ki bazzzzzzzzz,beszarás nagyon nagy feeling.kaszabolok oké ranged party lv35 change a másikra.mindenkinél egykezes kard plusz páncél.teljesen más érzés velük harcolni de ez is nagyon jó.phon coast felfedezve,bevásároltam,megyek tovább.na itt megint letettem a hajam:tchita uplands.kész ennyi isten.gyönyörűűűűűűűűűűű......................hát nagyon jól szórakoztam tegnap is csak gondoltam megosztom veletek:):)
    na peace

u.i.:ma este nem lesz ff12 mert péntek és ez a kocsma meg a csocsó napja!!!:)