2373
Final Fantasy XII
-
#1813 én oda 3x mentem be, de Zodiac folyton elkente a számat. miért nem birtak már tenni elé egy save pontot ?!.szemetek :(
te találtál már vmit azokon a helyeken, ahhol a térkép a rare kincseket jelöli??? ládák vannak azon ahelyen, de kinyitni nem lehet egyiket se. erős a gyanúm, hogy le kell nyomni hozzá zodit.. -
#1812 konkrétan ő az a perverz mob aki csak a nőkre jön elő :)
btw csak néhány mob néz ki úgy ahogy megszoktuk (chocobo, malboro, phoenix), de pl még Ultima se olyan brutal nagy weapon mint eddig, hanem ilyen istennő féleség. -
Ronin1350 #1811 Igen ezt kihagytam. Köszi 30 órája keresem Lev80 szinten vagyok ( 50körül voltam miko'elkezdtem) közben benéztem pár helyre. Szóval tényleg nagyon köszi. Simán galoppozok Henne-nem két magalixir meg valami tőr van eddig ribbon sehol. -
#1810 :D Ultros is benne van??
A 6. részben tűnt fel, elég sokszor kellett leverni, a legnagyobb arc volt, amolyan visszatérő hülye ellenfél,akinek mindíg csaka szája járt
Ha ilyen polipszerű lény a 12-ben is akkor onnan van :D -
#1809 na basszus fogadni mernék, hogy Orthrost(Ultros) kihagytad.
"- Return to your client for rewards with the first fragment from Ultros
mission."
-
taron #1808 ronin én segítenék de még nem tartok ott......:(valaki még biztos ftp cím ps2-re doxon kívül????help! -
Ronin1350 #1807 Szóval jól bekavartam mire rájöttem a lényegre Roh’kenmou medálját 4 részre vágták és én csak az első kettőt adtam át neki azért akadtam el, mert fogalmam sincs hol a harmadik. Aki tudja hol van légyszi ossza meg velem. -
taron #1806 hy nekem is az a verzió van meg dox-ról.mi az a bh?gondolom valami ftp az is,meg mondjatok már pár tuti ftp-t ahonnan le lehet szedni játékokat ps2re.thx -
#1805 mehetsz kerülőúton is(van az erdőben egy másik ilyen pajzsos bejárat),nem kell leverned, de ott is fel kell venned a nyúlcipőt,mert 38-as szintű szörnyikék piknikeznek arrafelé. Én asszem 35 körül értem oda, nem volt olyan vészes, 2. próbálkozásra sikerült. Először nyírd ki a 2 segítőjét. kb 4x fogja elsütni azt a spóraesős speckóját,ami után rögtön szedd le vmelyik karakteredről az oil státuszt, mert végig fire-zik mindenkit.Használj quickening-et (ellövöd a partival,majd csak az egyik embered cseréled ki,azzal is, és így tovább). Kár hogy a végefelé szinte semmit nem sebeznek :8, úgyhogy csapkodd -
chicco24 #1804 Most érkeztem az erdőbe ahol a nagyfülűektől megszereztem a cuccost így át tudok menni a lezárt területeken a gilmore jungle-ben. De van egy kis gond. Itt van egy bazi nagy sárkány amit 2 szer próbáltam leverni de rájöttem hogy semmi értelme küzdenem vele mert esélyem sincs ellene. Pedig a szintem is elég jó.Minden helyen simán,2 ütésből levertem bárkit és a huntoknál is már rank3 as vagyok. Egyébként 24 es szinten vagyok. Hogyan lehet megölni azt a sárkányt a gilmore jungle-ban??Illetve egyáltalán kötelező most megölnöm?? -
#1803 ez kizárt dolog, mivel nekem is ez van meg(bh-ról) és mint már korábban is írtam én megszereztem Chaost.
sőt Ultimát is, csak ezzel a qrwa Zodiac-kal nem bírok még, de ami késik nem múlik :)
ha esetleg van korábbi mentésed, probáld meg előről az egész küldetést hátha bejön. -
Ronin1350 #1802 Final.Fantasy.XII.USA.PS2DVD-iND -
Gábor #1801 Melyik verzió? A kiszivárgott verzióban működik. -
Ronin1350 #1800 Csak szeretném jelezni, van egy bugos változat a játékból ezzel a Chaos summot nem, lehet felvenni. Miután megkapja Rockenmo,a második töredéket ua. a szöveget adja be a játék, mint az átadás előtt.
-
#1799 kössz -
#1798 Én megcsináltam egy elég jó gyűrű a jutalom regenerál + ad a defensehez és a magic defensehez is. -
Gábor #1797 Sztem senki nem használja a léghajót ;) -
#1796 airship-ről jut eszembe, van vmi mellékküldetés, a rabanastre-i hajón amikor először ültem (azóta 1x se használtam :D teleport kicsit gyorsabb módja az utazásnak), naszóval ott kaptam vmit az egyik ott dolgozótól, és azt a feladatot bízta rám, hogy 6 testvérének juttassam el,akik szerte a világban különböző városok utasszállítóin dolgoznak. Ezt megcsinálta vki? -
Gábor #1795 Clan provisioner->Rabanastre
Stewardess->airship -
chicco24 #1794 Hol lehet a játékban teleport stone-t találni???Kb. a játék 30. órájánál tartok. -
taron #1793 darkmaster február 23 2007. addig hivatalosan nem tudsz gyönyörködni:)
-
JohnnyP #1792 :DDD! -
DarkMaster #1791 hát bassza meg akkor nem mostanában -
#1790 majd vmikor február-március környékén -
DarkMaster #1789 nem tudja vki mikor jelenik meg? -
#1788 én meg csak magamat tudom ismételni:
akkor kell menni Overlooking Eternityre, mikor minden megvan és a 2 muki ott lesz Macleonál The Muted Scarpen és beszélsz Macleoval.
btw tuti, hogy meglesz mert még nem tapasztaltam semmi bugot a gameban. -
Ronin1350 #1787 Tényleg utoljára eben a témában. Én már régen odaadtam a kis köcsög törpének a qurva medálokat mikor helpet’kértem.Azt gagyogja,húzzak a szent helyre,ahol a másik köcsög sírhelye van.Kinyírom a csontikat és nem, történik semmi hiába nyomok rá az ajtóra. Komolyan mondom, lassan tele van az összes hócipőm ezzel a játékkal. -
#1786 Magna Carta.Csak az amv címe az hogy final fantasy -
#1785 morbid urn amit a baazarba lehet megvásárolni mire jó? -
#1784 Ez melyik Final Fantasy?Én nem nagyon ismerem:
youtube -
Ronin1350 #1783 Megcsináltam mind a két medált felvettem és odaadtam neki, mégis ott van továbbra is lowtownba. Feladom kész…….. Köszi a segítséget. -
#1782 sztem meg éppen az van, hogy neki már elvitted azt az egy medált Old Archadesből, és ezért nincs már ott a magic shopban.
tehát menj vissza lowtownba Dalanhoz. ha ott van Rockenmo, akkor nála hagytál ki vmit.
1. Garamsythe W. / Central W. Control White Mouse és Olthros hunt után
- nyisd ki mind a 4 kaput
- zárd be a 11-est majd a 4-est
- nyisd ki a 11-est
- zár be a 3-ast azután nyisd ki a 4-est.
szemben a másik oldalon megjelenik a töredék.
2. Lowtown északi részén beszélj a kisgyerekkel(Filo).
- menj fel Southern Plazaba és keresd meg az amnéziás nőt akinek kell vmi nyaklánc.
- Muthru Bazaarba érdeklődj addig amíg nem beszélnek egy Empire soldierről.
- magic shopba beszélj a katonával.
- lent beszélj megint Filoval
- vissza a magic shopba és megkapod a töredéket.
ezekután beszélj megint Rockenmoval aki csatlakozik a másik 2höz Nabreusban. -
Ronin1350 #1781 Megvan mit nem csináltam meg.Azt írod három manóval,beszéltél.Az egyik kis manóval nem beszéltem (Rockenmu?),aki Archades benn van. Nincs a boltban, és sehol nem lelem.Már mindenhol kerestem.Előre is köszi a helpet' -
#1780 miután dumáltam a 3 mukival elmentem a híd másik végébe ahhol le kellett vadászni Robblont, ott kiírtottam a csontikat és rányomtam a bejáratra. ekkor megjelentek és odaadták Furryhoz a kulcsot.
ennyi. nem emlékszem, hogy találtam vna még ott vmit.
lehet, hogy kihagytál egy lépést.
akkor oke a dolog ha már mind3an ott lesznek a hídnál. ha csak macleo(?) van még mindig ott, akkor menj vissza és dumálj Rockenmóval. -
zsolt2800 #1779 Tudom,hogy nem ide tartozik,de van 6.-áig érvényes hozzáférésem a dox.smsftp.hu-ra. Kell valakinek? -
Ronin1350 #1778 Szóval lehet nem jól írtam én az a medáltöredéket,keresem, ami Rockenmónak kell. Azt írják,ott keressem,ahol Lobbyra vadásztam a hely, megvan de nem találok semmit. Segíts kérlek. -
Ronin1350 #1777 Az a baj hogy Slumbering Plains nem nyílik ki a sír vagy szenthely.Már lekaszaboltam az összes csontit de semmi. -
#1776 aham. sorba kell bemenni. előszőr Furryt(love szoba), ő adja a másik végén lévő ajtóhoz a kulcsot, majd ha ott is nyersz megkapod a középsőhöz. ott van chaos. de előtte vedd meg a telekinézist a hidden boltba, mert nem fogod tudni ütni.
sok szerencsét hozzá.
-
Ronin1350 #1775 Felvette valaki a Chaos summont? Nem találom az utolsó kulcsot vagy érmét a Medal Of Couraget. -
taron #1774 gyerekek ez a final 12 mekkora császár.elég keveset tudok játszani mert napközben dolgozok ugye,utána go home de ha van házimunka vagy főzés akkor azt is meg kell csinálni szóval nem játszhatok amennyit akarok DE:amikor van időm leülök és ammedig csak lehet nyomom.most tartok 62 óránál,party lv 32-35.hát tegnap megint ledobta az agyam az ékszíjat.befűtöm a ps2-t leülök na mondom most játszok egy faszát.load bejön nalbina ott áll a ranged weapon partym(balthier,fran,penelo),gondolkozok mit csináljak:rank 3ig minden hunt megvan,a 4esek még erősek szerintem meg különben is utoljára csak huntoltam.mondom megyek egy kicsit a sztorival.mosphoran highwaste-et már ismerem,átmegyek rajta,de bazz salikawood!isten a sw-ból az evok-ok faluját vágjátok,na tiszta olyan feeling nagyon bejön,mászkálok felderítek mindent szokás szerint.(mondjuk a bomb king le**opatott ahogy kell).előkerítem a moogle brigádot.belegondolok hogy apám játszok már egy ideje de még mindig tud örömet okozni a game a pályákkal is.tetszik,örülök továbbmegyek...................neeeeeeeeeee phon coast!isteni hely hogy néz ki bazzzzzzzzz,beszarás nagyon nagy feeling.kaszabolok oké ranged party lv35 change a másikra.mindenkinél egykezes kard plusz páncél.teljesen más érzés velük harcolni de ez is nagyon jó.phon coast felfedezve,bevásároltam,megyek tovább.na itt megint letettem a hajam:tchita uplands.kész ennyi isten.gyönyörűűűűűűűűűűű......................hát nagyon jól szórakoztam tegnap is csak gondoltam megosztom veletek:):)
na peace
u.i.:ma este nem lesz ff12 mert péntek és ez a kocsma meg a csocsó napja!!!:)