Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majdnem olyan mint a poison csak ez bionikus szer 😊
Lehet hülyeséget kérdezek mi az a bio?😊
Most megyek megkeresem ezt a Barheim kulcsot.Ezt a Danntront melyik faluban találom?
Az melyik is az a Tiamat?Amugy én kb 130 ora játék után vittem végig.De én nem tudok angolul ugy hogy az is hátrányomra szolgált
hát sikerült megtalálnom ezt a Zeromzst.Elsöre szépen ki is nyirta a csapatom.Utánna sikerült lenyomnom a szemetet 😊.A lényeg hogy nem kell a kis zombikkal foglalkozni hanem egyböl Zeromust kell püfölni.Legalábbis nekem ez bejött 2x ra
Aki már végigvitte annak mennyi a játékidõ?
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Bio-tól fekszik.
Geccc ennek a Tiamatnak mennyi a hp-ja valaki tudna taktikát hogyan gyûrjem le?
kösze
hát azt nyomkodhatod az idõk végezetéig akkor se lesz semmi😄
beszélj az öreggel bur-omisaceben.
ha jól emlékszem õ ad egy tárgyat a teleporthoz.
Barheimhez elõszõr Danntronak(3.hunt) meg a feleségének kell beszerezni jópár dolgot Dalmasca Estersandban.
beszélj az öreggel bur-omisaceben.
ha jól emlékszem õ ad egy tárgyat a teleporthoz.
Barheimhez elõszõr Danntronak(3.hunt) meg a feleségének kell beszerezni jópár dolgot Dalmasca Estersandban.
Már meg van,csak az a baj.hogy amikor kevés hp-ja van akkor z ütések nem sebbzik a varázslatok meg gyogyitják. Mit kell vele csinálni?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Ezt a Barheim kulcsot hogyan és hol lehet beszerezni?
Hát ez érdekes!Akár hányszor is használom ezt a teleportot nem jelenikm meg a Summon.Lehet hogy valami trükkje van.Pedig vagy 50x teleportáltam ide-oda.Na mind1 ha valaki megoldotta irja majd le lécci.Köszi
az ott van csak láthatatlan 😄
menj ki a pálya másik kijáratán és vissza, akkor pont ott terem elõtted halványan látszik majd.
menj ki a pálya másik kijáratán és vissza, akkor pont ott terem elõtted halványan látszik majd.
Van az a fehér chobogos hunt, az hogy jön elõ,mert én nem találom?
Köszi 😊
exelior itt van a fordi:
a stilshrine of miriamban menj az elsõ szoba hátsó részébe és ott használd a teleportot(waystone),ha nem egy hatalmas ajtó elõtt jelensz meg és látsz egy lila lovat akkor használd újra azt a teleportot.ha végre az ajtó elõtt jelensz meg nyisd ki!ajánlott szint:40-50.
ennyi én még itt nem tartok,sok szerencsét az esperhez!
a stilshrine of miriamban menj az elsõ szoba hátsó részébe és ott használd a teleportot(waystone),ha nem egy hatalmas ajtó elõtt jelensz meg és látsz egy lila lovat akkor használd újra azt a teleportot.ha végre az ajtó elõtt jelensz meg nyisd ki!ajánlott szint:40-50.
ennyi én még itt nem tartok,sok szerencsét az esperhez!
Nekem csak azért hiányzik mert így kimaradtak az ilyen zenék, meg egy - két dolog ami az eddgiekben volt. Nem tehetek róla, Final Fantasyban mindg van ilyen 😄
Bocsi hogy ilyesmivel zavarlak titeket de nem tok angolul.Ezért megtennétek és leforditanátok nekem hogyan jutok el ehez a Summon-hoz:Stillshrine of Miriam(Go to the back
of the first room,
use the teleporter, if you don't appear
in front of a large door and you
see a purple horse, use the teleporter
again, open the door once warped)
Recommended Level: 40-50
KÖSZI!
of the first room,
use the teleporter, if you don't appear
in front of a large door and you
see a purple horse, use the teleporter
again, open the door once warped)
Recommended Level: 40-50
KÖSZI!
amugy már mindent megcsináltam ami a stori szerint kell a végigjátszáshoz,de sok apro dolgot kihagytam.Ezért most az utolso mentéstöl megint neki ülltem megcsinálni a többit is.Például nincs meg az összes Summon-om csak 7.Nem találom a hiányzo varázsokat(clense,remeve,bravery,faith,bubble,hastega,scathe)És sok extra fegyver és páncélt sem találok.De gondolom ezek rejtett helyen vannak.Ha tud valaki segiteni ebben az jol jönne
az a baj hogy csak hasra ütés szerint csináltam a Hunt-okat.A megtalálási helyüket álltalában irja,de sokat igy sem találok meg sajna mert nem megy az angol
azé' érdekes, hogy 40 huntot megcsináltál már pedig ott is kell soknál némi angol tudás, de az espereket meg nem tudod kihámozni a leírásból.
nem áll másból a szöveg csak: menj el ide, keresd meg ezt, vidd el ennek stb...használj szótárt.
nem áll másból a szöveg csak: menj el ide, keresd meg ezt, vidd el ennek stb...használj szótárt.
Én igazán arra lennék kiváncsi hogy melyik Summon-t hol lelem meg.Sajnos nem vagyok jo angolbol ezért nem tudok utánna nézni a neten mert a legtöbb oldal angol nyelvü 😞
ezt a kérdést már én is fel tettem 1x de nem igazán válaszoltak 😞
amugy én most kb. 40 nél tartok de még sokat nem találtam meg
amugy én most kb. 40 nél tartok de még sokat nem találtam meg
Ki hány huntot csinállt már meg, és mennyi van?
Ez a Ultima erös?Merre találom? 😊
És ráadásul hiányzik egy rakás varázsom.Nem tum hol tudom megvenni pedig már az összes lehetséges Magic Shop-ot megnéztem
Hát sajnos nem találtam meg.Nem baj majd megtalálom valahogy öket.Az a gondom hogy nem tudok angolul sajnos.Esetleg nincs magyar nyelvü oldal ahol ezeket leirják?
KÖSZI SZÉPEN!
Basszus! Nem sokon múlott, hogy nem futottam bele ultima-ba!
Még jó, hogy eltévedtem és megnéztem egy térképet, mert eléggé közel jártam már a lakhelyéhez! 😊
Még jó, hogy eltévedtem és megnéztem egy térképet, mert eléggé közel jártam már a lakhelyéhez! 😊
azt tegnap megcsináltam, de elég körülményes a kulcs megszerzése a sok rohangálás miatt.
ezen a helyen le van írva részletesen az összes Summon (nem summoner, mert az te vagy 😊
"4. SIDE QUESTS"-ben van leírva.
mielõtt megtalálod Zaruerát a gambitba rakd be mindenkinek elsõ helyre a Phoenix Downt.
ezen a helyen le van írva részletesen az összes Summon (nem summoner, mert az te vagy 😊
"4. SIDE QUESTS"-ben van leírva.
mielõtt megtalálod Zaruerát a gambitba rakd be mindenkinek elsõ helyre a Phoenix Downt.
Barheimbe hogyan tudok vissza jutni?Kéne valami kulcs
kösze
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/459841.html
http://gportal.hu/portal/ffcenter/
sziasztok!Tudja valaki pontosan a Summonerek fel lelési helyét és hogy összesen hány Hunt van?Vagy van olyan oldal ahol ennek utánna lehet nézni?
hagyjátok már azt a szerelmi szálat,akinek szerelmi szál kell az nézzen romanticát vagy hustlert ízlés szerint😊hála istennek hogy nincs benne enyelgés!van benne helyette hunt meg esper meg miniküldetések meg minden jó ami kell😊
Tényleg, nincs benne szerelmi szál 😊 Nekem ez tetszik. Jó volt az X-ben, volt benne pár meglepõ fordulat, de annyira nem hiányzik, sõt, jót tesz az újítás 😊
Na, 40óra után veszem a bátorságot és kommentálom a játékot. Jó játék...ettõl függetlenül nekem hiányoznak az olyan zenék amik a X-ben voltak...komolyan, elõvettem picit az FFX-et és a zenék..hm..hát hiányoznak. Bár ez betudható annak,hogy nincs szerelmes szál, nem tudom még kiírta itt de marhára hiányzik!!!
Viszont ellensúlyozásként Sephiroth után most érzem elõször,hogy kaptunk egy normális "gonoszt"! A bírák nagyon el vannak találva, a zenei ami felcsendül mikor megjelennek. No ennyi.. 😊
Viszont ellensúlyozásként Sephiroth után most érzem elõször,hogy kaptunk egy normális "gonoszt"! A bírák nagyon el vannak találva, a zenei ami felcsendül mikor megjelennek. No ennyi.. 😊
Amugy azt is tudjátok hogy melyiket hol találom?
Oké megtaláltam 😊
Aha! Csak csirkével jutok oda igaz?
Meg tudod mondani pontosan merre van ez a Summoner?És kell hozzá valami trükk vagy kulcs?
Dehogynem! Simán el tudsz jutni oda, az a rész száraz!
A hunthoz kéne a kulcs, de nincs a moglenél,hanem a white mousse-nál van,de a kucs nélkül nem juttok el oda.Valaki megcsinálta még ezt a huntot?Az a szeles cucc mire jó?
hát akkor még van mit levadásznom.
Sõt! Altima=Ultima!