Final Fantasy XII
  • Seth
    Úgy olvastam nem erőltetik egyeltalán a szerelmi szálat, amit én egyeltalán nem bánok. A 10. részben már túlzásba estek,nem is tetszett különösebben (kb 20 romantikus animesorozatot láttam az elmúlt 1 1,5 évben, úgyhogy most egyelőre nem vagyok kiváncsi még1re^^). Itt ugye Ashe kínlódik elvesztett szerelme miatt, meg talán Penelo van belezúgva Vaan-ba, de amaz inkább gyerekkori barátként tekint rá, úgyhogy egyoldalú az érzés. Persze ez majd még változhat a játék során, de egyelőre ez jött le. Én örülök neki, hogy nem erőltetik a romantikus szálat

Látszólag az a Vayne pasi lesz a hunyó, az keveri a szart, de fogadni mernék rá, hogy nem ő lesz a befutó, van vkia háttérben is. Sztori nekem eddíg szimpla "ki uralja ezt meg azt a birodalmat, hát persze hogy a bukott, halottnak hitt trónörökös visszatér és letaszítja a korrupt gonosz nagybácsit,nagynénit ,vmilyen rokont a trónról és békét teremt a 2 rivális birodalom között" klisének látszik. Azt most hogy ezt úgy érik el, hogy vmiféle csodafegyver után kutatnak csak mellékes. Meglássuk, nekem eddíg tetszik.