Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ja gambit menüt mikor kapom meg, mert amikor a pusztába kavarok penelopével (amikor fel kell tölteni a kristályt),akkor mintha kiírta volna, hogy gambit menü added vagy vmi ilyesmi, de sehol sincs.
PSN ID.: Beegabor
Hulye.
Reks elmeseli az elejen hogy vn egy testvere aki ket evvel kisebb mint o. Tehat Reks es Vaan tesverek de Reks meghal... akivel most jaccunk az Vaan aki Reks testvere de szerintem Vaan nem igazan tudgya hogy Reks meghalt...bar eltelt ket ev azota... de nem tesz egyenlore ra emlitest.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyet mondjuk még nem értek: Vaan most egyenlõ Reks-sel vagy más személy, mert nagyon hasonlítanak,viszont a személyiségük tök más(már amennyire a prologból kiderült)?
Nyugi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi ez?
Itt azt írják hogy béta verzió....
amúgy hallelúja! <#vigyor3>#vigyor3>
Eleg mara... pedig fizikai fajdalmat erzek hogy nem jacchatom 😄 De holnap megis melo sajnos....
Naon naon teccik. Kibaxottul szep es nagyon utos a story menet.
Haverok, Buli, Fight Club!
Haverok, Buli, Fight Club!
Jah es amikor eloszor karulsz ki Vaan-al a sivatagbak akkor keruljetek el meszzirol a T-Rex-et masneven "Egyet harapok meghalsz" 😄D
De azert teccetos es szep. A varos EL ! Szo szerint minden mozog minden szep! Akkora populacio van hogy hihetettlen.
A hangok jok. A grafika gyonyoru. A harc egyedi!
Majd meg irok.
bekattantam
De egy beszámolót rögtön most azonnal Sephi😊)
Jovanna. Szal en el vagyok szalva tole. Ennyi. Azt kaptam amire vartam es mindig meglep valami ujjal. Kisz.
csak azt kérném, hogy az elsõ benyomásokat, véleményeket a gamerõl SPOILER mentesen ha lehet.
még csak 51%-nál vok<#szomoru1>#szomoru1>
Énis felajánlom a kódomat 8 óra után akinek kell!!!!Addig csõ pajtások
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
dox.uw.hu😊))))
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
pff, én november elejére terveztem a szabit (természetesen emiatt), most meg vagyok lõve, de amint lehet kiveszek pár napot...
ma reggel amikor megtudtam, nem bírta a proci feldolgozni az információt, mire hazaértem melóból, akkorra tudatosult bennem a dolog...áhh, nem találok szavakat...
nah, minden kedves játékostársnak boldog hónapokat, a barátnõknek kitartást, asszem hamarosan beindul az élménydömping <#eljen>#eljen>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Meg 15 perc es GAMAAAAAAAA~!Q!?";2l2j3hqkwjksflkfasfads
Jaj de fel vaok dobva 😄DDDDDDDDDDDDD