2373
Final Fantasy XII
-
Ronin1350 #1133 Penelo nem a testvére Vaan nak? Más. Én egyszerre fejlesztek mindenkit, szerintem érdemes pl. ha boss harc közben gáz van, lehet cserélni a karikat :) -
#1132 Úgy olvastam nem erőltetik egyeltalán a szerelmi szálat, amit én egyeltalán nem bánok. A 10. részben már túlzásba estek,nem is tetszett különösebben (kb 20 romantikus animesorozatot láttam az elmúlt 1 1,5 évben, úgyhogy most egyelőre nem vagyok kiváncsi még1re^^). Itt ugye Ashe kínlódik elvesztett szerelme miatt, meg talán Penelo van belezúgva Vaan-ba, de amaz inkább gyerekkori barátként tekint rá, úgyhogy egyoldalú az érzés. Persze ez majd még változhat a játék során, de egyelőre ez jött le. Én örülök neki, hogy nem erőltetik a romantikus szálat
Látszólag az a Vayne pasi lesz a hunyó, az keveri a szart, de fogadni mernék rá, hogy nem ő lesz a befutó, van vkia háttérben is. Sztori nekem eddíg szimpla "ki uralja ezt meg azt a birodalmat, hát persze hogy a bukott, halottnak hitt trónörökös visszatér és letaszítja a korrupt gonosz nagybácsit,nagynénit ,vmilyen rokont a trónról és békét teremt a 2 rivális birodalom között" klisének látszik. Azt most hogy ezt úgy érik el, hogy vmiféle csodafegyver után kutatnak csak mellékes. Meglássuk, nekem eddíg tetszik. -
#1131 Apropo/ Ezt is azok csinaltak akik a FF9-et szal semmi szerelmi szal nem lesz benne ami ugye engem kikeszit valamilyen szinten. A FFVII-nek em volt tul eros de a 8 es 10-nek meg odavagott oszt vissza./ Kicsit uresnez erzem azert.
Jah es meg valami. Csak en vaok olyan lama vagy itten mas se nagyon erti hogy eppen mi tortenik a jatekban?
Mert azonkivul hogy mevan a ko es azt akarjak most megtanulni hasznalni , en azonkivul semmit sem sertek hogy ki kicsodanak a kiralya vagy mit akar. -
#1130 Milyen kár:) -
fanatifo #1129 Tuti hogy csak az isot kell kcisomagolni 100%! -
#1128 Ki van vágva belőle 1-2 szexjelenet, ez minden ^^
ja meg a japán karakterkészlet is kicsit többet foglal -
#1127 Lehet hogy kivan csomagolva mar es az maga az iso leszen. -
#1126 Nem.Becsomagolva én mindenütt csak 2.99-est láttam.A japcsi verzió is kibontva kereken 4giga,ezért furcsa nekem ez a 3.79-es usa.Le vannak spórolva belőle dolgok,vagy mi? -
#1125 Mi mi? Tudtommal maga a USA torrent vala 3.9 es kicumizva 4.3... -
#1124 Hi!Találtam egy FF12-es Usa torrentet és 3.79 GB.Az mennyiben nyújthat többet mint a 2.99GB-os? -
#1123 nem olyan jók abból a szempontból, hogy több lp-tadnak, mert ezek is csak 1-et érnek (azzal az amulettel viszont akkor kettőt).Egyszerre elég sokan jönnek és könnyen lehet őket aprítani. Nagyobb chain összejön jó cuccokat dobnak amit jó pénzért el lehet adni
Sephi a kis batman-eket nyugodtan farmolhatod, azok úgylátszik nem tartoznak a "repül=tuti miss" kategóriába, mindíg talál. -
#1122 De batment nem lehet farmolni mert az a rohadt Aero 16 MP geciek! -
Gábor #1121 Annyira jók azok a denevérek?
A bánya melyik részét javasolod? -
Gábor #1120 Csúzli vagy aero. Én az utóbbit ajánlom. -
#1119 A repulos allatokkal mi a taktik? mert non-stop miss... -
#1118 Basszameg, azokat már rég elhagytam, mostmá lehetne kb 1000LB-m, ha felrakom azt a szart ,annyi denevért gyilkoltam szanaszét^^ -
Gábor #1117 Aha.
Pont az. A sámános törzs. -
#1116 Lehet venni is? Aszittem ez vmi unique cucc. Jharra aza sivatagi települé, ahol azok a szarvas lények laknak? -
Gábor #1115 Golden amulet néven lehet korlátlanul vásárolni.
Azt hiszem Jharra-ban már lehet. -
Jak16 #1114 én most rágyurok az LP-ékre, nem fogom őket elkolteni,összeszedek vagy 500-at egybe..melyik hunt az amiből olnya LP duplázót lehet szerezni? Nem lehet máshonnan szerezni ilyet még? -
KeWiN76 #1113 Azokbol az ice shieldekbol erdemes meghagyni minden karakternek 1t, talan nem arulok el nagy titkot ha elmondom, h a kov esper amit mexerzel az jeghasznalo lesz :) -
#1112 Tegnap este éjféltől 2-ig azokat püföltem :D
Itt melóban meg lesnek az emberek hogy csak annyit mondok félálmomban hogy "skreeeeeeeeee"(denevér hanga) :D -
Ronin1350 #1111 Henne Minesben érdemes picit püfölni a denevéreket Crooked Fang 287 Gil/db néha dobálnak,BloodSword-öt(2500Gil)és IceSiheld-et is.(1250Gil) -
Jak16 #1110 Komolyan mondom ez a játék jobb mint egy MMO....jobb mint a kedvencem a Star Wars Galaxies...
-
KeWiN76 #1109 varazslatokrol : mar vannak nagyon durva support varazslataim (pl bubble = megduplazza a HP-det) igy mar erdemes varazsolgatni. Ha igazi varazslot akarsz akk azt oan vertbe kell oltoztetni. Nekem is van oan vertem amik kb 20at ad a magic strengthez :) -
KeWiN76 #1108 en ott mar nem figyeleg arra,h mi mien erossegut valasztok, csak nyomom minnel gyorsabban a kovetkezot :) -
#1107 oké, azzal indítok, de a többieknek mindíg a legerősebbet adja be, nem lehet azoknak kiválasztani? Gondolom egy erősebb wuickeningnél gyorsabban fut le a számláló, míg a gyengébbnél több időd van beadni -
#1106 Hell segítene vki? Torrenten fenn van a játék? -
KeWiN76 #1105 En elsonel arra gondoltam, h ha pl. vaanal inditod akkor mist/auickening, es itt a red spiral azt hiszem, szoval a legkisebb szintu quickening. -
#1104 Azt hogy lehet beütni, hogy melyiket adja be először?? Megnyomom 1x,aztán utána nem is lehet választani...illetve van hogy többször kell lenyomnom ugyanazt a gombot, de olyan gyors én nem látom sose hogy akkor lehetne választani -
KeWiN76 #1103 Fegyverekrol : En ugy vettem eszre, h ki van ez egyensulyozva...kardal allando a sebze, azt vaan hasznalja (mindig oan 1200-1400 kozott sebez most), van 1 nagyondurva axe-m azt bash hasznalja neki valtozo sebzett mar vele 10-et is de 2000 feltt is, szoval az lutri deha bejon nagyot szol :) A kalozvezer meg 1 igedurva ijjat azzal megint csak allando 1400-1500 kozott. szoval valtozik fegyverenkent, hogy mettol meddig sebez nem csak az attack rating szamit. -
Jak16 #1102 Én mindekinek ajánlom az Omzone Plains-t grindelésre....betévedtek a faluba, megvásároljátok a legjobb fegyót (a léyeyg hogy 40 felett legyen) és mehetek vissza...én előszzör nekiálltam a 26-os partyammal, majd mondom kipróbálom a 15-öst..ugy jött össze hogy Ashe 26 gyógyítónak Balth és Fran meg lövésznek, 40-es fegyvereik voltak, megtanultam használni őket a licenses táblán és 15-ről feljöttek kb egy óra alatt 20-ra :D Nagyon jók ott a mobokm könyű őket ezekkel leölni és van egy fajta ami 2 LP-t dob alapból !
Ja igen a licens tábla felső részén alulra fejlődjetek ! Ott vannak a + 100,200,500 HP-s kockák !!!! -
KeWiN76 #1101 18 nal black hole jon :) 10 felett talan valami ark ball talan :) En nem csinalok semmi kulonoset csak mindig gyorsan megnyomom amit felajanl, es remenykedek, h nem kell a kov korben R2-t nyomni. Jah es mindig a legkisebbel kezdek tehat az elsovel amit mexereztem, mert ha 3ikkal kezdek akkor nekem is csak pici kombok jonnek (hmmm, lehet ez a titka :D ) 44 v 45 os a partym, de meg mindig kicsik 1-2 sok dologhoz...Mentem volna titkos esperert (eleg nyilvanvalo, h hol van..a tortenet soran majd ha eljutottok mt ominasceba masodjara), de meg az elete 1/4 et sem sikerult levernem :D -
Gábor #1100 Ne feledd, a töltény is sokat számít a távolsági fegyvereknél!
Abból viszont eddig elég keveset láttam, tény.
Majd a játék végén kellene értékelni a fegyverek erejét szvsz. -
#1099 Ja ja :D
Oszt az majd apritani fog :D -
#1098 Akkó 6 után gyűn a kataklizma :D
Torrent? Az tuti jobb, mert még nem láttam.
A nyakamat teszem rá, hogy az utolsó vmi Apocalypse vagy Ultima lesz:D -
#1097 nekem volt Torrent. az nagyobb v kisebb? :) -
#1096 Hat nalam Vossler az ugy ment le hogy Vaan , Basch ,es Balth Q-ja majd gyorsan csere Ashe , Fran (habar o nem igazan vett reszt benne mert Berserk:D) es Penelo Q-ja oszt jouejt. Egyszer utott raja :D -
#1095 En az Infernot lattam eddig pontosan 5 sikeres kombo utan... 6-os meg nem sikerult sajnos. -
#1094 én most ugy vettem észre ,hogy elég csak a kezdőnek. de az első körben így is lenullázodik mindenkinek, aztán váltasz egy karit, azzal is lenyomod. nállam részt vettek benne a manna nélküliek is. és ugye még mindig van 2 embered akit behozhatsz:) talán ilyenkor többett kell pörgetni(R2)