Final Fantasy XII
-
Jak16 #1056 Helló, én is megröögzött FF rajongó vagyok, az én kedvencem a IX és örökre az marad :D
Ez a 12 is nagyon bejön, oylan beütése van mint egy MMO-nak..nem viccelek, ahogy megyek egy karakterrel és a többiek teszik a dolgukat...100 variációt lehet beállítni, hogy a mágus mikor löjön tüzet, mikor gyógyitson...olyan az egész mintha VALÓDI emberekkel játszanék és ez a MMO stilusú harcrendszer...isteni.
Nekem Vaan kardos, Ashe mágus (fehér/fekete/zöld, szal mindenes) késsel, de lehet hogy elinditom valami távolsági fegyveres nembe, Basch pedig lándzsás...ez a fő partym. A másodlagosban Balthier puskás, Fran a mágus (szintúgy mindenes) csakmég nemtudom hogy távolsági vagy közelharcos legyen, Penelot meg még nem is fejlesztettem, szal fogalmam sincs hogy mi lesz...
az elsődleges partym 18-as, a másodlagos 14-es szintű, már voltam azért a Dawn Shard-ért, megöltük Vosslert is...most indulunk majd utnak a második ilyen shard-ért, azthiszem :D
Nagyon bejön a játék nekem, kérdésem is lenne: hunton kivül szerinetek megéri lemenni a bányábaa csontit ölni pénzért? mertha összehozok 200 chain-t akkor jó dropok vannak nem? (és Ashe tud gyógyítani mit atom, mert töltödi ka mannája minden egyes megöléskor, csak PD- kell.) Én, mondjuk annyira nem megyke rá a grindelésre, megyek történettel és ha olyan helyre tévedek maradok egy félórácskát ott...ez nem MMO ahol csak a szint fontos ! Majd még lesz kérdésem, csak agy hirtelen nem tudok...ja de, kellene egy PSX emulátor progi mert hallotam hog tudnék akkor játszani a IX-el, mert most a PS2-m nem játsza le :( Szal tudok valami jó kis emut mondani?