Conan - Az új hent-Isten ?
  • Skyline
    ŐŐ ahogy írtam a kamerakezelést meg kell szokni amúgy nem a scrollhiányos a kamera hanem szánt szándékkal a mostanság elég sok progban előjövő stabil kameranézetes,vagyis az egérrel csak a palit forgatod a kamera meg rárá mozdul vagy fix nézetet vesz fel.
    Ez van akinek fexik van akinek nem...Szvsz jóis meg nemis,jó mert így kicsit többet lát az ember a harcból nem úgy mint amikor végig a seggében van a kamera a mikiegérnek. Rossz mert ha nézelődni akarunk ahoz be kel váltani belsőnézetre...
    A pályák késöbb ennyir már nem lineárisak,igaz eltévedni sem nagyon lehet de több irányba ágaznak jól.
    Hogy Mx-en elindul-e hát passz...Nézz utánna vagy nemtom..
    Hatalmas pixelshad effekteket,textúrákat nemnagyon láttam,biztos van nemtom,de nem olyan szembetűnőek mint a Prince-ben...
    Fegyvereket lehet felszedni igen...Eddig találtam buzogányt,csatabárdot,és még biztos lesz egy két eszköz..
    Hangulat szvsz van a kamerakezelést szoknikell és nemkell nyomni a tipikus konzolszöveget mer bermbolok a diablo topicba és leosztom világlegnagyobbhentjátékaként mint a sz.rt...:)
    Normal módban tolom a játékot harc közbeni elhunyásnál elég nagy help ez a "continue" lehetőség menteni szinte eddig csak akkor mentettem amikor kiléptem a cuccból...Van a szütyőben vagy 4-5 mentőkő...És elég sokat lehet találni de nemhinném hogy komolyabb fejfájást okozna a progi keménység téren (bár a fax tudja mi lesz késöbb)..
    Az életerőelixirekről meg csak annyit,ha odafigyeltél volna amikor elég kevés az életed,ha felveszed az életerőelixírt azért nem jelenik meg az invertoryban mert automatikusan benyomja...Ha van elég életerős akkor viszont az invertoryba teszi és raktározhatod,ugyanígy a teljesítmény elixirrel...
    Hja és ahogy írtam nem csak a kombókat lehet fejleszteni,hanem reflex,életerő,gyorsaság,ütéserő,"teljesítmény" részeket is...
    A kamera meg igazából eddig egy helyen volt idegesítő mert valahogy rossz helyre ugrott amúgy mivel megszoktam ezt az egérrel fordulok de a kamera nemmászik a seggembe dolgot tök faján lehet irányítani,hja és mikiegerünk automatikusan a legközelebb eső célpontot gyapja így ha körülállnak soxor jól is jön hogy ide oda csapatja a bicskát..:)
    A főgonoszokra meg nemtudom mit akarsz gyüjteni igaz elég védhetetlenek a támadásaik de azért nem nehéz fektetni őket...Hja és nemárt adott ellenfelekhez a logikus fegyvert kiválasztani,tehát például ha a jégemberek jönnek ellenünk akkor buzogány sebezzrajtuk iszonyatot kard meg elény halványat...