Conan - Az új hent-Isten ?
  • selwik
    Na én is megnéztem, hát nekem sajna elég negatív véleményem van egyelőre. Még csak az elején járok, úgyhogy lehet nem teljesen korrekt amit írok:

Tipikus konzolfíling. Nem lehet menteni, az egér csak arra jó hogy nyomkodd a gombját, a scrollt nem ismeri a program. (2004-ben...) Kamerakezelés vicc, nem lehet föl-le nézelődni, vagy forgatni a kamerát, hogy előröl is megcsodáljuk kidolgozott testű barátunkat:))
    A pályák teljesen lineárisak, nem lehet leesni sehonnan, csak egy irányba lehet haladni, stb. Zavart még hogy szinte percenként volt vmi átvezető animáció. Nem lehet variálni a cuccokkal, pl. inventoryban gyűjteni a gyógyitalokat a nehezebb csatákra. Vagy felveszed, vagy eltűnik. Nincs pénz a játékban, nem lehet jobb cuccokat venni, az van amit találsz. (találni= lebeg a levegőben szép effektekkel, hogy kiszúrja a szemed)
    A karakterépítés abból áll, hogy a hatszáz féle csak harci kombót megtanulod aztán lehet ráfeküdni a billentyűzetre, hogy előcsaljuk a'la mortal kombat.

Szal szerintem egy az egyben Return of the king stílus, azt is pont ezek miatt hanyagoltam. Szép grafika, jó hangulat, de pocsék kamerakezelés, és lebutított játékmenet, ami elveszi a kedvet az egésztől, és dögunalmassá teszi fél óra után. Ezt inkább meghagyom a konzolpártiaknak...