Conan - Az új hent-Isten ?
-
Skyline #46 Öh most egy elég szoppatós résznél vagyok tömve a hely csapdákkal,beficcen a tipikus Indiana Jones féle Utánnam a nagykavics effekt is..:)
Nemtom holtartok valami szellemes helyen járk nemszámoltam hányadik pálya vagy terület de nagyon ász,a szellemek is igenfrankón néznek ki olyan foszforeszkálószerüek...:)
Jah nézegettem picit a fejlesztős képet a legalján lehet találni a kombófejlesztésen kívül életerőnövelést,életerőregenerálódássebességet,erőnlétnövekedést,erőnlétszint gyorstöltést,stb...
Ha sokat kombózgatunk Izomagyú Mikiegerünk bizony elfárad és nemszándékozik kombózni:)
Hja igen ez a halál utáni bizbasz világ is elég ötletes lett,most döglöttem meg az egyik csapdától és kiírta a gép hogy mivel nem harc közben haltam meg ezért nem vagyok méltó a harcnagyisten színe elé lépni ezé game over..:)
És még1 pozitívum aminek egyesek örülhetnek egyesek nem...Blade of darknessben ha jólemléxem egyszerre sosem jött ránk ellenfél,ha valakit gyaptunk a másik csak áll...Na itt elég gonosz módon ránkjönnek ha többenvannak...Érdemes a villámreflex kifejlesztése!:)