Conan - Az új hent-Isten ?
-
Skyline #42 Nállam Ti4200-al elindult.
Akinek bejött a Blade of Darkness vagy a Rune anak ez is be fog jönni,hent játékként nem emlegetném,mivel ennyi erővel a blade of darkness vagy a rune is az lenne mégsem azok...
Jólehet gyapni kell az ellent de hentjátékként inkább akkormár a Diablo nevezetü közkedvelt bizbaszt említeném ahol percenként többszáz elenfelet kell legyapni szinte 0 sztori mellett...:)
Szóval ez a game NEM TUCATHENT...Vér van benne rendesen,bár edig darabolni nemigen tudtam mivel csak farkasok,jégemberek,óriáskukac meg hasonlók jöttek kivlve 4 emberi elenfelet de akkor még nemtudtam csak 3-4 féle kombót de egyik sem fejrement..:)
A grafika nem nagy szám de nem is gáz bár az inronál kicsit megijedtem nagyban mutatják ahogy conan lovagol meg soklovas jön összevissza megy köztük a kemra de egy deci árnyékot nemláttam...Aztán játék közben meg van.
A zene isten!:)
A gépigény nagyon lightos 1.2-es tuacerkán gef4ti4200-al 1280*1024-ben mosolyfakasztóan fut fullos beállítások mellett..:)
Joan of Arc-ot porig alázza és nem hasonlítanám ahoz mert az tényleg egy hentjáték...Ez Blade of darkness és Rune szerü,mivel nekem azok bejöttek ezis bejövős...
Rpg elemet eddig annyit találtam hogy minden ellenfél ad tapasztalatpontot amit bármikor eloszthatunk a kombóink/mozdulataink között...Minden mozdulat 3 szintü lehet. Azthiszem ennyi az összes rpg beütése a dolognak,más eddig még nemvolt...
A mentés kissé konzolos lett viszont,bár én az ilyesmit sose sajnálom,mindig sír mindenkinek a széája hogy MIÉÉÉÉRT csak azt nem veszik észre hogy így azért jelentősen nehezebb,hosszabb élettartamú a cucc..Tehát menteni akkor lehet ha van nállunk rúnakő amit a pályákon találgathatunk...
Ez még ne rettentsen el azért senkit,mert ha meghalunk akkor ilyen lélek vagy miafranc világba kerülünk ahol egy nagy szellem figyel ránk és le kell gyapnunk egy vagy pár ellenfelet.Ha ez sikerül visszakerülünk a halálunk helyszínére fullos élettel (afféle Continue:) )ha nem na akkor van hogy lehet anyázni hogy holmentettünk utoljára...:)
Szóval szvsz az elmúlt idők egyik legjobb Blade of darkness/Rune utánzata Gothichoz nincs köze ahogy az említett két játéknak sem,gothic full rpg volt TPS módban ez inkább akciótps némi rpg beütéssel.
A kamerát kicsit szokni kell de nem az a borzadály mint a mi e nemhivatalos demóban volt...néha vannak kisebb bugok,de nemgázosak..
Olyan 85%-ot sztem megérdemel a stuff..