Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • SPZ2
    #978
    Igazad van tényleg nem mód hanem módosítás, minden bizonnyal lehagytam a szó második felét - sajnos nem először fordulna elő - ugyanis a módosítás leírásában is "módosításként" neveztem meg.

    Amit írsz azt magam is szerkesztettem de a probléma továbbra is fennállt így gondoltam hagyom az egészet úgy ahogyan van. Elvégre eredetileg nem "Geza I" és "Isthvan" valamint "Tesla" voltak az eredeti magyar uralkodói réteg hanem Gyeücsa - a Géza elnevezés XIX. századi - Sarolt és fia István. Sajnos hiába akartam ezt nevek kibővítésével orvosolni - az általad említett fájlokban - nem volt működőképes a dolog. Arról nem is beszélve, hogy egészen 1001-ig Magyar Fejedelemség és nem pedig királyság létezett. De ez megint ez másik történet :)

    A spanyolokkal kapcsolatban igazad van, a fejlesztők valóban nem ügyeltek minden apró részletre, ami ugye hazánk határaiban és a városok elhelyezkedésében is megmutatkozik. Ettől függetlenül persze ez egy kiválló játék, egyike a kedvenceimnek.
    Hasonlókat nem ismertek? Ahol természetesen Magyarország is irányítható. Nem a Medieval Total Warr 2-re gondolok, bár az is jó lenne csak az én masinám alatt kicsit "zötyög" a tervezett gépvásárlás után azonban persze egyike lesz az első játékoknak amibe bele fogok kezdeni.