Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
ja, az azért volt -ahogy keeper is írta-, mert egy kém férkőzött be a lovagok közé. valszeg a legutóbb felvett 1-2 emberke lehet, mert viszonylag hamar akcióba lépnek. tehát más megoldás nem lévén, visszatöltöd az állást és, ha még emlékszel, hogy ki volt, akkor azt gyorsan elintézed (elküldöd vagy, ha lehet kivégzed).
Arra már nem emlékszem, hogy hogy, de néha nekem sikerült elkapni egy-két ilyen kémcsávót. asszem váltságdíjat is kérhettem volna érte, de én jobbnak láttam eltenni láb alól:))
jó régen gémeltem már vele. lehet, hogy megint előveszem:)
ja és még annyit, hogy minden területen meg tudod nézni, hogy mekkora a "nyugalom". ezt százalékban jelzi ki. ha piros és mínusz 10-15 körül van, akkor szinte állandó a lázadás-veszély. ezt az adók csökkentésével, különböző épületek felhúzásával illetve egyébb eseményekkel tudod zöldre váltani és ott növelni. érdemes figyelni a vallásra és a helyi lojalistákra, őket konvertálni kell, illetve a vallást a sajátra tenni, mert ez is konfliktust okoz. de erről már keeper2 is írt.