Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Shan666
    Hi

hi mátrix,
    azért halt meg a pápád, mert elpusztítottad papacy-t. Nekem is így volt.

Te nem tudsz nekem segíteni? Please! Én olyan játékstylt alkalmazok, hogy meghódítok nagy területeket, egész európa ellenségem, aztán az egyik erQs európai -nem török vagy hasonló- néppel békét kötök- úgy hogy felajánlom neki egyik váram. akkor mindig béke lesz. aztán adig még utána neki 2 várat, akkor számára nagyon zöld leszek (harmonius). Ekkor elmegyek vele allience pakt-ig, aztán hódítok tovább, és olyan várakat, amik nem kellenek, vagy lázadás van, és messze a segítség, és a király vagy herceg sem rakható oda, akkor azokat odaadom a szövetségesemnek.
    Kezdetben több szövetségest akartam, de láttam, hogy nem lesz jó, mert egymást fogják megenni :(. Így áttértem az 1dzövetséges funkcióra. Ez már könnyebb volt, de megesett, hogy szétestek...

Végül is, ha már egyszer én vagyok EU ura, akkor minek legyek még nagyobb? Csak kell egy vár, ahol fedual knights-ek vannak, és egy herceg-a nem trónörökös-, hogy még véletlenül se legyenek kémeim.

Na, mi a véleményetek?
    Majd szúrok be én is képet, szeretek dicsekedni: szabadjára engedni az egót... :)

Rájöttem, hogy a birodalom csak akkor hullik szét trónörökös nélküli királyelhalálozás esetén, ha a kingdom power nem 5-ös. (Végül is, mégis csak power a neve)