Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Shan666
    Hi

Már több hónapja ismerem ezt a játékot, Rengeteget játszottam vele, aztán késQbb abbahagytam, miután már 3.-szorra nyertem magyarországgal.
    2 hete ismét elQkerült, és rá kellett jönnöm, mennyi funkció van, amit még nem ismertem. Pl.: rájöttem, hogy miért üzen nekem mindig hadat fél Európa, ha kelet egyik országát megtámadom stb. ...

Viszont van egy dolog, amire még nem jöttem rá: Hogyan lehet olyan szerzQdéseket felajánlani más országoknak, amiben adok is (offer) és kapok is (demand). Eddig csak külön tudtam alkalmazni ezeket. De kell, hogy lehessen valahogy együtt is, mert az AI is szokott ilyet tenni velem
    + hogy lehet gratulálni egy országnak, ha elcsatolt vki mástól egy provinciát?

Más helyeken azt mondták, töltsem le a végigjátszását. Nem akarom nagyon hangsúlyozni, hogy béna vok' és nem tom' hogy az mi, hanem inkább csak azt szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni

Kösz a segítséget