Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Zsolo007
    Igen én is rájöttem hogy háború idején nem érdemes felvenni embert mert minden esetben kém, a gond az hogy így papa nélkül agyon fos, ez a hülye merchantból lett király meg religionban nicns igazán otthon. A legnagyobb gond az hogy a dolog már elindult mint egy lavina, hiába verem szét sorban az országokat, még mikor az utolsókat rúgja lefizet egy másikat hogy harcoljon, békét max pénzért fogadnának el de annyim nincs :(. Szúrok be képet de nagyon sok ellenem van....igazából kellene még harcos is seregvezetésre de nem merek felvenni...így aztán csak a szenvedés van :D. Mondjuk mosmtár kezdek jól állni mivel a hátamban az ellent kiirtottam (novgorod), de azért volt olyan kedves hogy lefizetett két országot ellenem mielőtt kipurcant :D. Egyszer vettem fel kémet próbá képpen hát visszatöltés lett a vége mert megölte a hercegem :D.

Az öröklési módra visszatérve: Óriási mákom volt ugyanis be voltam házasodva a németekhez meg a lengyelekhez, és amikor meghalt a királyom (utód nélkül) akkor jött kis ablak hogy sem NO sem LO nem élt a lehetőséggel hogy területet követeljen (hál istennek), a kereskedőm meg kapott az alkalmon...(az a vicces hogy a kereskedőm nem kormányoz várost....)