Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
keeper2 #591 Igen, tudtam erről az öröklési módról, ha jól tudom, csak annyi az alapfeltétele, hogy a király halálakor egyik lovagod egy városban legyen. De ugye nem volt semmiféle birodalom szétesés? Mármint, hogy területek leváltak, más területekre más országok igényt nyújtottak be....
Azért azt se felejtsd el, hogy nem csak a pap, hanem a király vallásos képessége is számít a konvertálásnál.
Ha meglesz minden kingdom adv. akkor majd egy újabb győzelem képernyőt fogsz látni, mint amikor európa szuper királya lettél. (ez kb olyan lehet, mint amikor a civilizationban te teljesíted elsőnek az űrversenyt). Közben olvastam, hogy az újabb hozzászólásodban már említetted is ezt.
Valahol azt olvastam, hogy ha valakivel háborúban állsz, amikor lovagot veszel fel, szinte 100%, hogy kém lesz az (persze azért mások is küldhetnek szeretetük jeléül...). A kém úgy működik, hogy elküldi az ország a kémet, ami addig vár, amig lovag felvétel nem lesz, és képességeitől függ, hogy belőle lesz-e az új lovag. Ha igen, akkor onnéttól sokmindent csinálhat. Pl. fellázíthatja a területet (azthiszem a többi lovagot is). Sőt, a királyt is megölheti. Bár én szeméyesen sosem használtam. Nem ilyen típus vagyok. Ez jobban mérhető a civizilzationban, mert ott szétágazóbb: én azt kedvelem, hogy iszonyú gyors fejlődés (addig esetleg a szövetséges véd meg), majd fejlett egységekkel árasztani el az ellen fejletlenjeit. Ez persze itt eléggé megkötött, a felfedezések hiánya miatt.