Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
keeper2 #586 Hmm. Nem rossz. De egy kérdésem lenne: Miért hagyon ennyire az inflációt? A semmiért minek fizetsz, ha ehelyett költhetnéd hasznos dolgokra is? Illetve, szerintem az adózást eltörölhetnéd, végülis, nem sok az a 200 arany, de eléggé javítaná a morált. Az arany horda dologra nem tudok mit mondani. Bár, velem is megtörtént hasonló. A németekkel igen jó viszonyt ápoltam (maximálisan bírtak), de aztán meghódította őket egy másik ország, teljesen. Késöbb én az ex német területeket meghódítottam ettől a másik országtól, és egyszer csak azt vettem észre, hogy néhány ex német terület kikiáltotta németországot, és közölte, hogy lerázzák a zsarnoki elnyomást. Csakhogy azok már hozzám tartoztak, akiket szerettek korábban. És mindezt úgy követték el, hogy közben egy seregem éppen ott kóricált az egyik területen. Úgy jöttem rá az egészre, hogy valamiért amikor a saját városomba küldtem a sereget, meg akarta ostromolni, és akkor néztem, hogy az már nem is az enyém. A hozzám való viszonyulásuk pedig semleges volt. Persze, nagyon bepipultam, és csakazértis elfoglaltam azokat a területeket mégegyszer.