Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
Hát nemtuodm nekem a csaták nagyon nem fekszenek állandóan elvesztem őket(úgyhogy már teljesen feladtam a gép nagyon jól csinálja..)...pedig a felépítéssel nincs gond (csúnya is lenne annyi év TWzés után :) ). Hát az tuti hogy az AI nagyon faxa, sajnos ez hiányzik a romeból, nemtudom játszottál e vele de ami ott folyik....körönkénti war declare aztán meg cease fire :D. Alliance semmit sem ér TWkben, szal ez itt nagyon tetszik. A csatán kívül tulajdonképpen egészen be is jön...
Ezt az adopt dolgot ha egy kicsit részletesebben elmondo nagyon boldog leszek...nem találkoztam ilyesmivel...
Közben jeruzsálemmel meguntam mert túl könnyű volt :) Kezdtem egyet 1200ban Teutonokkal (nem véletlen azoknak eszméletlen lovassága gyalogsága volt :))) ) hardon, na ez már egész kellemes kis kihívás, bár még mindíg nem szivat annyira mint Rome very hardon/very hardon :). Egészen kellemes megvagyok, majd rakok be képet hogy hogy halad a hódítás. Volt szavazás ezúttal már én is szavazhattam.. :), végre rájöttem hogy ez mitől függ. Van a 10 legerősebb ország azok szavaznak hogy az első kettő közül ki legyen az uralkodó. Én most a 2. vagyok a Pápai állam után :)). Most perpillanat 3 országgal állok hadban (keleten rendezkedem a civilizálatlan barbárokat tanítom meg milyen is az a keresztény szeretet és megbocsájtás
). 3 hadvezérem van ezek 3 különböző régióban tevékenykednek így faxául be van védve a front. Kereskedőnek a királyi családot használom...van is pénz bőven (kell is mert marha drágák a teutonok egységei, gondolom a sok páncél miatt). Nagyon jók a teuton egységek minimális veszteségeket szevednek még nagyobb csaták ostromok alatt is (főleg hogy minden hadvezéremnek van healer tulajdonsága :) ), szal így sokáig lehet velük aratni, egyedül a megerősített táborok szivatnak, azokkal nem tudok mit kezdeni (tényleg valahogy "el lehet felejetni" a megtanult képességet? kéne taktika képesség a megerősített táborok ellen). Huh hirtelen ennyi jut eszembe, holnap rakok be pár képet :).