Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Zsolo007
    Megszereztem....Hát érdekes az 1024x768 elsőre lehangolt (mert 19 colos monitoron az azért elég nagy....) de érdekesnek tűnik. Most el kell mondanom hogy utálok mindenféle tutorialt, nem fogom megcsinálni...(utálom ha az orromnál fogva vezetgetnek :D), még akkor sem ha szívok is amitt hogy mindenre nekem kell rájönnöm, de így legalább nagyobb örömöt okoz :) (Erre jó példa hogy mióta megjelent a Rome: Total War szinte folyamatosan játszok vele, és még így is csak tegnap jöttem rá hogy a városoknál van egy gomb ami kirészletezi a bevételeket, morált ilyesmit :) és nagyon örültem neki hogy ennyi idő után is találtam valami újat). NA de térjek vissza. MOval kezdtem 1200-ban (tehát high időszak :) ). Nagyjából átlátom az epítkezést egységtermelést. Egyetlen dolgot kérdeznék: Mennyire agresszív az AI mediumon? Mennyire kell attól tartanom hogy nekem jönnek? Illetve mennyire tartja be a diplomácia egyezményeket? Ez fontos lenne tudni hiszen eszerint orientálom magam az elején hogy inkább seregem legyen és gazdaság háttérbe szorul, vagy éppen fordítva. óh és még egy nagyon fontos dolog: Etetni kell a katonákat?? (ugyanis a knights and merchants volt ilyen hogy etetni kellett, nah a vége felé már eszméletlen gazdaság kellett oda hogy erős seregem legyen :) )

További felmerülő kérdéseim esetén majd használom a keresőt :).

Nah most egy kicsit hagyom, míg kapok választ, meg amúgy is vár rám egy nagy csata Romeban :)))

UI.: Keeper2 megtennéd hogy annyira OFF leszel és részletezed hogy miért nmem jött be neked a Guild Wars? Csak azért kérdem mert a bétája tetszett és tervezgetem (még nagyon tervezési fázisban van :D ) hogy beszerzem...