Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • bigapó
    nos... a lords of the realms-el nem játszottam, a Total war-ból a Shogun van csak meg, a Stronghold 1-et nyomtam eddig és az Imperial Glory-t is csak előzetesben láttam...ezek után bátran ki merem jelenteni, hogy egyikhez sem hasonlítható:)))
    szerintem mindegyikből van (lehet) benne egy kicsi és mégis úgy tűnik - a gyermekbetegségek ellenére-, hogy messze felülmúlja ezen progikat. Régen vágytam már rá, hogy végre megint egy jó kis stratégiával foglaljam el magam és most végre sikerült. Nekem nagyon bejött, még a Half Life 2-őt is pihentetem miatta (állítólag, ha azzal elkezdek játszani, akkor minden mást félrerakok, annyira jó ;))
    Egyenlőre mindig ad valami fejtörőt, hogy hogy is kéne a dolgokat megoldani és ezért változatosnak mondható. folyamatos koncentrációt igényel, mert egyetlen rossz döntés összeomlaszthatja a gondosan felépített (kártyavár)birodalmat.
    Mindenképpen tudom ajánlani a játékot, pláne, ha szereted az ilyen típusúakat. legalább ennyivel többen tárgyalhatjuk ki:)
    a héten már nem leszek csak vasárnap net előtt, addig pedig a KoH is pihenget, legnagyobb sajnálatomra, de remélem sikerül megszerezned és játszani vele, hogy esetleg olyan problémát feszegessünk, ami másnál is gondot okozott.
    Sok sikert!