Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
Capricornus #562 Üdv!
Csak pár napja találtam rá erre a játékra,de nagyon tetszik.Ezt bizonyítja az is,hogy tegnap 10-kor leültem a gép elé,és este 6-kor álltam föl,mert már nagyon éhes voltam.
Ilyen nem is tudom mikor fordult elő azelőtt.
Szóval,elsőre mikor kezdtem,nem ment annyira,pedig végigvittem a tutrialt.Utána megtaláltam ezt a fórumot,és bizony nagy segítség volt,bizonyos kérdésekben,pl. egzotikus cuccok kereskedelme,magamtól száz év alatt nem jöttem volna rá hogy kell
A papos átkonvertálósat próbáltam,de nem sikerült neki,pedig már 4 csillagos a srác.
Meg az utódlással is szívok,egymás után két királyom halt meg úgy hogy nem volt fiúgyereke.Egyszer csak lánya volt,férjhez adtam egy svéd herceghez,és mikor meghalt a királyom,a svédek követleték a területeimet,mondván hogy a hercegnőn keresztül őket illeti.Persze nem adtam őket
Utána meg a svéd kiráy halt meg fiú nélkül,és akkor kaptam területet skandináviában.
Persze elég vicces,mert a legközelebbi területem elég messze van.Mondjuk elég szétszórt a királyság,enyém Itália közepe,Szicília,Korzika,a Krím-félsziget,Novgorod,meg Skandináviában egy kis rész.Amúgy meg a Nagy Magyarország,Lengyelország fele,pár orosz tartoány,meg Erdély után az összes terület kelet felé a Feket tengerig.
Most próbálom a szláv részeket egyesíteni de nagyon nem akarják.
Amúgy már kétszer is jelöltek a nagy európai egyesített uralkodó címre,vagy mi,de nem kaptam meg a 2/3-os többséget.Nem tudjátok,ha megválasztanak,akkor mi van?
Érdekes még,hogy van olyan hadvezérem,aki már a 3. királyt szolgálja.Úgy látszik ők nem öregszenek.