Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
-
keeper2 #555 Hmm, már írtam, hogy abban nincs beleszólás, mit csinálnak a hálószobában... majd talán, ha összekötik a sims-et és a koh-ort akkor tényleg besegíthetsz a gyerekáldásba kicsit. (a fejlesztői fórumban is írják. Mármint, hogy ez rajtad kívül eső dolog. Fura is lenne, ha a menüben kiválaszthatnád, mit csináljon a király: hadvezér, kém, apa, kereskedő... :) ) Én is aggódom, mert bálint király is kezd már öregedni, és csak egy szem lánya van. Egyébként, azt vettem észre, hogy a halál az mindig ugyanakkor van (mármint az öregkori), így lehet taktikázni. A lány férjhez adásától én azért tartok, mert elméletileg ilyen esetben ha jól olvastam, a lány férje kapja a trónt. Márpedig, akkor az egy másik országé lesz. Én így kaptam meg kréta tartományát. Olyanokat is olvastam, hogy a király halálakor egyik lovagjának városban kell lennie (gondolom, teljesen mindegy, melyikben) és akkor ő lesz a király. Bár, elképuzelhető, hogy akkor trancsírozódik azért az ország, de az is lehet, hogy az egész az övé lesz, csak jön pár lázadás. Emellett, nagyon ajánlott, hogy amikor csak lehet, akkor a "maradék" hercegeket nevezzétek ki lovagnak, és ne felvegyetek egyet, mert ha csak felvesztek, szinte biztos, hogy kém lesz.
Az exotic goods-hoz gratulálok, és az alapos fórumolvasáshoz is :) Mivel én kb 2 hete írtam egy kereskedős kérdésedre, hogyan lehet egzotikus cuccokat szerezni. Egyébként, nekem tegnap meglett a kis győzelem (az összes kingdom adv. megvan). Fel is ajánlotta, hogy akkor bejeezzük-e, dehát, még nem lehet, hiszen pofátlan módon van még olyan terület, ami azt hiszi, hogy egy másik országhoz tartozik, és nem magyarhoz.
A daemon.dll-t nem kell törölni, én csak annyit szoktam csinálni, hogy lelövöm a futó programot, és egyszerűen beleírok valahova egy számot vagy betűt a fájl nevébe. Erre akár lehetne egy batch fájlt is írni, ami átnevezi a daemon.dll-t, elindítja a játékot, majd utána visszanevezi a dll-t, és elinditja a daemont. Egyedül arról nincs még fogalmam, hogy lehetne programból leállítani a daemon tálcaikonos futását. Bár, gondolom, nem lehet olyan könnyű, mert különben a program is megtenné magától.