Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Papiczky
    #1249
    Úgy tűnik megállíthatatlan vagyok... most már inkább nem mondok semmit... :) De annyira sok ötletem lett hirtelen amivel finomhangolni lehet az egyébként is nagyszerű játékot, hogy muszáj voltam kinevezni a 2.7-es modot is. Mennyi verzió kb. egy héten belül... :)

    Amit legjobban szeretek egyébként az Erdély modban, amellett, hogy sokkal konkrétabbak a magyar vonatkozások, az az, hogy a pogányok kaptak egy saját templom épületet. Hiánypótló dolog ez, hiszen ha belegondolunk, csak nekik nincs vallási épületük, éppen ezért szinte abszolút nem jutnak könyvekhez. Sok játékos talán azt gondolja, hogy legjobb ilyenkor felvenni egy vallást. Én pótoltam ezt a templomot, hogy ne kelljen felvenni, hiszen a pogányokkal külön élvezet játszani! A korábbi Erdély mod verziókban "Holy Place" néven volt ez megtalálható, innentől kezdve viszont "Holy Grove" lett, amely magyarul szent ligetnek fordítható.

    Ám miután ez a hiányosság pótolva lett (és egyébként építi is őket a gép rendesen), be kellett látni, hogy a pogányok elhanyagoltsága még mindig megvan, egészen egyszerűen azért, mert a pogányoknak nincs magas szintű vallási épületük, amely pompássá emelné vallásukat, kihasználva a játék ezen részét. Így a katedrális, és a szent mecset mellé harmadik versenyzőként megjelent a szent hely (Sacred Place)!

    A feltételek ugyanazok: legyen a városban kő lelőhely, márványok és termőföld.
    A szükséges épületek tekintetében viszont már változás történt, a szent helyhez ugyanis a következők kellenek: winery, dyes workshop, stonemanson.