Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Papiczky
    #1237
    Sajnos a székelyeket ki kellett vennem, nem láttam túl sok hasznukat. :( Bár teljesen jó, hogy benne vannak, de egy tartomány egy külön egységet adni túl szép is lenne! :) Ilyen alapon rengeteg másik tartomány a játékban kaphatna specifikus egységeket. Ugye ez így kicsit luxus. Bár teljesen jó katonák voltak, úgy gondolom egész jól össze is voltak állítva a képességeik, megérdemeltek volna külön animációt és portrét a teljesség kedvéért, mert ugyanazt az egységet nem buli lemásolni. Az épületeknél legalább tudtam használni különböző ikonokat, azok meg úgysem látszanak a játékban.

    Sajnos valóban sok minden nem szerepel a játékban, aminek ott lenne a helye! :( Az egyik mod készítő játékos ügyesen meg tudta oldani, hogy több tartomány is legyen a játékban, aztán technikai akadályokba ütközött, végül csak egy modot készített, egy Balkán modot, ahol csak a balkáni országok kaptak külön tartományokat. Belegondolva talán jobb is, mert nincs több hely, túl sok város lenne úgy a játékban és túl zsúfoltan. Magyarországhoz ha jól emlékszem adott hozzá Székelyföldet, Felvidéket is. Jól hangzik, de ez csak egy nagyobb térképnél működne rendesen. Esetleg az orosz földeken és Afrikában lehetne megoldani +2-3 tartomány hozzáadását.

    Az nem baj ha ilyen téren csóróság van! Legalább valódi játékokkal játszanak a kölykök, a maiak úgysem sokat érnek! Ennek a játékban meg ahogyan te is mondtad, az élménye pótolhatatlan! :D Az egyik legjobb, ez nem vitás!