Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Fresh Duke
    #1124
    Néhol kiakasztó a játék.

    Szereztem papot, mert mondtátok, hogy jó dolog. Hát, a térítés nem tartozott az erősségei közé, ezért úgy döntöttem, hogy fejlesztem. Mivel a könyv "termelés" elég alacsony volt, ezért hatalmas templomépítésbe kezdtem... Most már eljutottam arra a szintre, hogy 20 könyvet kapok.
    A pap még 4-es szinten se volt képes falut megtéríteni, szóval 5-ösre gyúrtam. Egy falut sikeresen megtérített, de aztán hírtelen meghalt a pápa, s őt választották meg új pápának. Hát, most nagyon azon gondolkodom, hogy visszatöltöm az állást, és a papot elküldöm a p*csába, mielőtt megválasztanák. (Ha nem lehet az enyém, nem lehet senkié sem.)

    Másik zavaró dolog az a szövetség kötés más országgal. A világ legnagyobb hülyesége. Ha szövetségben vagyok egy másik országgal, s az küld egy üzenetet, miszerint támadjam meg XY-t, akkor bármit választok, a nép fellázad. Hasznom nincs a szövetségből, hisz kereskedni eddig is tudtam velük, így csak hátrányom származik belőle. De most az lesz a következő lépés, hogy felbontom a szövetséget, és bosszút állok minden egyes lázadásért, amit a hülye levelük okozott. (S miután őket levertem, megyek és elfoglalom Rómát, lerombolom, s behintem sóval...)