Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • Papiczky
    #1062
    Remélem kevesebb hülyéje van az országnak mint Jobbik szavazója.
    Megértem egyébként a depressziód, nekem sem rózsás mostanában a helyzet, plusz az érettségi is elég sok hülyeséget kavar. Emelt szintezek és elég cefetül állok.
    A mod fejlesztést is azért nem nyomom ilyen iparian mert tulajdonképpen ahogyan a kolléga írta: nincs kinek. Ami viszont nagy vágyam, és megcsinálnám közösség nélkül is az egy részletesebb Kárpát-medence térkép, a kistérségével együtt. Egy részletesebb Magyarországot jó lenne alkotni. Több egységgel, több tartománnyal, több várossal. Sajnos azonban elég nehéz, több fájt kell hozzá szerkeszteni és a segédprogramot egy része melyeket más rajongók készítettek külön ebből a célból már sehol sem lelhető fel. Pedig olyan jó lenne.
    Egyébként az FPS-es teóriával egyet kell, hogy értsek. Mondjuk személy szerint nem szeretem az fps-t. A stratégiákért vagyok oda, sajnos azonban igazán jó nem jelent már meg régóta. Esetleg az Empire és a Napoleon Total War, bár ezekből meg a komoly diplomáciát hiányolom. A Hearts of Iron 3 számomra sajnos túl bonyolult.