Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • bigapó
    #1050
    Most ez amit irtál eléggé bonyolult, de ha jól értem, akkor az eltérő vallás miatt nem tudod képezni azokat a katonákat. Erre megoldás a pap (Cleric) akit szintén ki kell képezni 5-ös szintűre, hogy minél biztosabban végezze a hitéritést, de még igy is meghal néha.
    Szóval az ötleted jó, oda kell rakni az emberkét, de ki kell neki adni egy parancsot. Ez kétféle lehet, egyik amikor lenyugtatja a népet - nem tudom már mi a neve angolul, de ettől eltűnik az ellenséges viselkedésük Veled szemben - a másik pedig mikor átalakitja az adott provincia vallását a tiedére.
    Szóval ha odaülteted a Papot, akkor az alap két ikon helyett vagy 3 vagy 4 lesz alatta.

    Amikor nézegeted a provinciáidat, akkor látsz egy olyan értéket ami a hűséget mutatja, másnéven a lázadásra való hajlandóságot. Ez alapján is érdemes sorba rakni őket, Én régen igy csináltam és ahol a legnagyobb a gubanc, ott kell legelőször rendet rakni. Ha nagyon minuszba van, akkor olyan mintha lángolna a szám, mert ott már forró a helyzet. Fel kell épiteni különböző épületeket, amitől jobb kedvük lesz, vallást váltani és lenyugtatni a bandát, mindjárt jobb lesz a dolog :)
    Legfőbb lázadásra a sok háborúzás ad okot. Időnként tarts szünetet benne.