Lords of the Realms, Conqueror AD. 1086 és az ősöreg C64-es Medieval Lords RTS/KOS keveréke ...
  • TGWH
    #1011
    Remek. Jah igen, ha gondolod, elküldhetem a tartományokat, városokat tartalmazó fájlokat, hogy tudd, milyen lesz a magyarítás.
    Nagyon örülök, hogy van egy (Rex-szel együtt talán kettő?) modder, és szeretném, ha a magyarítás, vagy egy magyarítás + térkép mod elérhető lenne, természetesen magyar nyelven. Igaz már sok mindent átírtam, a legjobb változtatásom talán az, hogy nekem nem Hungary meg Muscovy látszik a politikai térképen, az államok ranglistáján, a menüben ahol országot kell választanod, hanem Magyar Királyság és Moszkvai Fejedelemség (nagyfejedelemség már túl hosszú lett volna sajnos :( ).
    Most majd ha folytatom, akkor azzal fogom talán kezdeni, hogy átnézem, majd kicsit változatossá teszem a játékot azzal, hogy hol Magyarország lesz kiírva, hol Magyar Királyság :D
    Egy mailcímet ha hagysz, akkor átküldöm a fájlokat. Nem azt kérem, hogy ezek alapján írd át a sajátodat, csak lásd, én így csinálom, ha tetszik, nyugodtan vedd át, csak legalább lásd, hogy a későbbiekben össze lehet-e egyeztetni a modjainkat. Majd mondjuk én úgy képzelem el, hogy a fájljaidhoz írom hozzá azt, ami a magyarításból adódóan oda kéne hogy kerüljön.

    ui.: azt a rohadt Dunát igazán arrébb tehetnéd ha tudod :D