Újraadják a TV2-n!!!!
  • Daniel19
    #265
    1994 vagy 1995 nyara volt, 8-9 éves voltam, amikor láttuk barátommal a műsorújságban, hogy lesz este egy horrorfilm az HBO-n. Annak idején, főleg nyaranta, felvettük az elvétve a tévében leadott horrorfilmeket, így meg tudtuk nézni másnap délelőtt, amikor a szülők munkában voltak. Ilyen idős korban ugye nem örültek, hogy ilyeneket néztünk. De hát szünidő rulez volt.
    Aznap este pont a Dennis, a Komisz ment főműsoridőben az HBO-n, aztán késő este adták a Kriptát. Csak a barátoméknak volt videója akkoriban, nekünk nem, de megvártam a késő estét, amikoris elkezdődött. Elkezdtem nézni. Bejött egy zombi aki poénkodott, aztán elkezdődött a film. Ment, ment, aztán szüleim szóltak, hogy késő van, menjek már aludni. Elmentem, aztán reménykedtem, hogy barátom felveszi videóra, ahogy megbeszéltük.
    Másnap aztán mentem át barátomhoz, de ráfaragtam, mert nem voltak otthon a szüleivel, csak késő délután értek haza, én meg már egyre türelmetlenebb voltam. Ezután megnéztük a filmet, nagyon megfogott minket a hangulata, a poénok, és hogy néha milyen vérfagyasztó is tudott lenni. Ezután nyáron még sokszor megnéztük, és nagyon megkedveltük. Egyébként amit leadtak, az a második szezon első 3 része volt egy csokorba fűzve: A Hullajelölt, A Csere, A Kártyapárbaj. Ezek voltak.

    Ezután teltek az évek, és 1999-ben majd kibújtam a bőrömből, amikor megláttam a műsorújságban, hogy június közepétől minden héten szerda este az RTL Klub lead egy-egy részt. Nagyon boldog voltam, hogy újra láthatom ezt a sorozatot.
    Még iskolaidő volt, amikor elkezdték vetíteni a sorozatot, de nem érdekelt, fennmaradtam és elindítottam a videót. Belenéztem és még jobban megörültem, amikor megláttam Demi Moore-t, aki a Hullajelölt részben játszik, így boldog voltam, hogy megint láthatom ezeket a részeket. Így ment végig a nyár, eljöttek a szerdák, és felvettem a részeket, kivéve sajnos egy-kettőt, amikor üdülni voltunk. AZ RTL Klub lenyomta végig a második évadot, aztán sajnos csend lett.

    Eljött 2003 decemberének közepe, amikor a TV2 hirdette, hogy leadnak másfél órában egy Mesék a Kriptából című filmet. Rákészültem, felvettem, és azokat a részeket még soha nem láttam előtte, mert mind kiderült, ez az első szezon első 3 része volt egy csokorba fűzve. Furcsa érzésem volt ekkor, amikor ezt leadták, mert pontosan egy hétten azelőtt halt meg a barátom, akivel anno 94 vagy 95-ben felvettük, néztük és szerettük meg a sorozatot. Sajnos így alakult az élet.

    2005 nyarán kiadták az első szezont Amerikában DVD-n, így később lett hozzá angol felirat, és 2006 első pár hetében lefordítottam az első szezont nagyon kemény munkával. Nemsokkal ezután kijött a második évad is DVD-n, itt már nagyon nem volt kedvem megint fordítani, így egyik ismerősöm pötyögte be a magyar szöveget a feliratba az általam felvett magyar szinkron alapján. Ezek a feliratok természetesen megtalálhatóak a feliratok. hu oldalon és ti is élvezhetitek vele ezt a nagyon hangulatos kis sorozatot.

    Na, így első körben ennyi, én így ismerkedtem meg a sorozattal, most várom a ti történeteiteket.