KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Light
    Hali!

Az alábbi problémával fordulnék Hozzátok:
    Nemrég vettünk egy laptop-ot a számítógép mellé (főleg munkára). Mindemellett édesapám kedvenc játéka a Heroes 5, így gondoltuk, megnézzük, h milyen lehet Lan-ban. Be lett konfigolva minden és a Lan megy is rendben. Pontosabban menne, ha a laptop-on lenne legalább 25 fps, és nem 3-7 fps!! Mindez a Heroes 5 magyar verziójával, talán nem a legújabb patch-el (azt hiszem, h az 1.4-ig van update-elve, de sztem úgy túl sokat a legújabb folt se segítene).

A laptop konfigja:
    AMD Athlon 64 X2 TK55-1,8GHz, 2x1024MB, 120GB, DVD S-multi, WLAN, ATi X1250 384MB.

Ezzel szemben az én gépem nem sokkal jobb: sima 3,5-s Amd+, és van benne egy Ati X1950 256MB.

Az rendben lenne, hogy mondjuk nem full grafikán játszanánk a laptop-on (a számítógépen vígan elfut úgy is), de az már sztem durva, h az említett 3-7 fps-t minimum beállításokkal, 640x480-ban csinálja!!
    A 2 gép között annyi a különbség még, h a laptop-on Vista, míg az asztalin Xp van. Minden driver friss mindenhol.

Lenne vmi 5letetek? Én nem igazán értem, h ennyire rossz a helyzet. Ellenpéldának a Tiberium Wars megy 30 fps-sel, medium grafikán a laptop-on! A Vista és a Heroes 5 nem szeretik egymást?

Várom esetleges gondolataitokat!:)
    Üdv