nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
-
K.András #89 ". Nem tehetek róla, ha mások nem tudnak érvekkel vitatkozni. Egyéni szocprobléma."
Miröl beszélsz te, belinkeltem két táblázatot amiben le van alázva ati!!!
"2. Írtam árakat lejjebb. Talán előbb olvass, mielőtt kötekszel."
Irtál árakat???Ember erre azt a választ kaptad hogy ne árakat irjál hanem boltot ahol lehet annyiért kapni!!!
Olyat én is tudok irni hogy 59 ultrát lehet kapni 23 ezer forintért!!!De amig nem irom le hogy hol addig ez csak olyan mintha beleorditottam volna a nagyvilágba!!!
Meg amikor azt mondják ird le a bolt nevét ahol lehet kapni az neked,kötekedés???Keljél már fel tényleg,beszélni fogok Tiborral mert amit te itt csinálsz az már felháborito!!!
Szereptévesztésben vagy megint, kulturáltan elkezd veled vitatkozni az ember és erre meg elkezdesz minösitgetni öket!!!
"Akkor ki is akarja szándékosan félrevezetni a vásárlót?"
Ha az xt-n nem változtattak ugy mint atin hogy 128bit-re le van véve akkor egyértelmü hogy az ati akarja átverni a várárloit!!!
"Ami vérlázító az inkabb az, amekkora tudatlanság, és feltűnési viszketegség tombol itt egyes emberekben, csak hogy a saját idióta meggyőződéseiket másokra erőltessék, ahelyett, hogy hozzáértő emberek, és hardver oldalak által számtalanszor leírt dolgokat elfogadnának"
Milyen alapon személyeskedsz,minösitgetsz???
"Egyébként marha egyszerű, hogy az FX5900XT-n miért csak annyit butítottak. Szerinted hányat adnának el belőle, ha 128bitre vennék a memóriabuszt, és ugyanolyan gané lenne, mint az 5800-as? Egyet sem. "
Ezzel most azt támasztottad alá hogy nvidia nem butitott annyit a gyengébb kártyáján mint az ati ergo a vásárloinak kedvez atival ellentétben!!!
"Tudod, van aki tud alapból is gyors kártyát építeni, és akkor van hova butítani a low-end szegmensbe.
És van akinek alapból is gané a kártyája, és akkor nincs hova tovább butítani már..."
Csak amig ö lebutittja low-end-be addig fx majdnem felsökategoriás kártyát ad a kezedbe,ergo megint a vevök érdekeit helyezték elötérbe atival szemben!!!
Ami pedig az érveket illeti,attol mert te érveknek csufolod az álltalad leirt személyeskedéseket attol az még nemlesz érv!!!