nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
  • Borg
    Jójó, én elhiszhem hogy nem a te FX-ed, csak kérdeztem :)

Btw, hwtesztek.hu nanebasszfel... bucsku gyereknek előbb a 8 általánost kellene elvégezni, mielőtt teszteket csinal. (/magánvélemény/)

Csak egy kis tipp:
    - Nvidia Forceware 53.03 <- ezzel teszteltek... (a legnagyobb csaló driver, nem egyszer le lett irva kb -1000 pont ha másik drivert használsz)
    -ATI-ból "SE" kártyákkal hasonlit össze, amik FELE akkora teljesítményt nyújtanak csak

AZ 5900XT egy olyan kártya -ráadásul tovább BUTITOTT változata- (5900Ultra), amelyet egy rendes 9800-as szarráver, fairplayben.

Az összes valamirevaló oldalon leírták már, hogy a jövőben a DX9 terjedésével az FX-ek egyre ganébb teljesítményre lesznek képesek, SZIMPLÁN ARCHITEKTÚRÁLIS OKOKBÓL.

gyk: (MOST MÉG) az 5900XT a 9600XT ellenfele, mind árban, mind teljesítményben! Megszorongatja azt tény és való! MOST. De akkor majd nem, amikor jönnek a DX9 játékok. Erről van csak szó. Most legjobb esetben is csak DX8 játékokról van szó, amelyekben alapbeállításon még egy TI4200 is SZARRÁVERI az 5900XT-t. Pont.
    Ha meg AA/AF kell, ugye nem kell ecsetelnem, hogy a radeonok jóval gyorsabbak (+ 4X nv AA = 2X ati AA stb.)

Felejtsük már el a csíter detonatorokkal, meg "SE" RADEONokkal való tesztelést.

Végül egy apró kép, csak neked:

Értelmezd nekem a képet légyszíves, hol is van az 5950 a CSITER pzoicioban, és ANÉLKÜL?
    +hol van az 5700 Ultra, ami nagyjából 5900XT-vel azonos teljesítményen van?