nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
-
K.András #65 Te kevered a szezont a fazonnal megint!!!
El is mondom miért.
Azt irod lehet tuningolni atit, de akkor sincsen annyival több teljesitménye amennyivel drágább!Akkor meg mitöl lenne jobb???Oké elismerem hogy gyorsabb, de itt nem erröl van szo!!!Az ár-teljesitményröl, amiben el van picsázva ati mint a huzat!!!Öszintén ki az a hülye aki megvesz 100 ezerért egy kártyát, ami max 15%-al hozz több teljesitményt mint egy 57-ezres kártya(ugy hogy "szépre" van beállitva fx)???Mitöl, ha ezt meg tudod magyarázni akkor oké ,de amig nem addig egy szavad nem lehet!!!Egyébként meg soha nem volt 57-ultrám ergo árulni se árulhatom, viszont kétségbeeset eladokat látok sokat, és mind az atiját árulja,persze nem a 97-et meg 98-at hanem alatta(én elhiszem hogy meg vannak elégedve 97-98-al)!Szoval ha a 96prot mellé rakod a 59xt-t amivel igazábol egy kategoriába van, akkor nyugodtan ki lehet jelenteni hogy lealázta de ugy hogy sirva fakadnak atinál,ha 59xt mellé beraksz egy 97-prot akkor meg azt látod hogy plusz 50 ezerért kapsz 15%-ot(de csak ha aa meg af-van)!!!LOL hát akkor mitol jo???
"A képminőségről meg annyit, hogy persze hogy tovaszáll az ATI képminőség beli előnye, csak éppen ehhez fele sebességre kell visszavenni az FX-et FP32-be"
Most frankon, neked röntgen szemed van???Hol tudsz mutatni nekem olyan prg-t amivel objektiven össze lehetne ezt mérni???Szemre?Mert akkor az én véleményem annyit számit mint a tied ezt ne felejtsd már el.
Idáig azt irtátok hogy nincs olyan képminösége mint az a atinak,most meg azt irod hogy van de viszont kisebb lesz töle a sebbesége.
Na de kérdezem én töled:
Ha a kisebb is a sebesség de szép és még játszhato marad, akkor mit csinálsz az atibol származo többlettel???Mit érsz vele???Most frankon mit?Semmit.Kenheted a hajadra!
Képminöség ÉS játszahato sebesség ÉS elfogadhato ár,FX
Képminöség ÉS nagy sebesség(plusz 15%-ék LOL) ÉS KURVA DRÁGA ÁR, valamint olyan többlet amiért ugy fizetsz hogy semmire nem tudod használni na ez az ati...
Akkor nem beszéltünk még arrol hogy megveszel 160-ért egy 98 xt-t és mit látsz ,egy 5700 ultra lenyomja serius sam-be!!!LOL hát ennél nincs is égöbb!Lehet azt mondani hogy hát izé hozé a tények magukért beszélnek.Vitát lezártam magam részéröl,nem vagyok hajlando egyértelmü dolgokat vitázni.