nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
-
K.András #101 Ami azt illeti én vettem ma egy fx 59 xt-t mint mondjak 3dmark 2001 13345 2003 5004 egy p4 2.4-es gépen...
Megnéztem és ennyit csinálnak az ati 98-prok egy hasonlo gépben,mindez került nekem 55 bruttoba!!!
Fel lehet huzni az 5900 ultra szintjére,egyébként meg mig te beszélsz itt addig én itt tényeket mondok,neked van esetleg ilyen kártyád???Ja nincsen?Akkor miröl beszélünk?Te másra hivatkozva mondod amit.
Szoval milyen érvekröl beszélgetünk???Majd ha lesz ilyen kártyád vagy ati 98 prod akkor oszd az észt, de amig nincs addig te mások kényére kedvére kiadott ötödkézböl vett informáciokkal szédited itt az embereket,magyarul megvezeted öket!Ami pedig a fenyegetést illeti,azt hiszen nem én kezdtem el személyeskedni hanem te,nincsen vitakulturád,ráadásul ugy beszélsz hogy semmi nincsen mögötte!!!Majd ha vettél vagy láttál ilyen kártyát közelröl akkor beszélünk majd megen,addig is hagyom hadd pörögj itt körbe körbe ...Részemröl a vita lezárva,nem fogok olyan emberrel vitatkozni akinek nincsen olyan kártyája amiröl beszél soha nem is látott de jobban tudja milyen annál is akinek van,akárkivel beszéltem akik vettek csak jot lehet hallani rola.