nVidia fan topic
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
A topic indító, és a fanok kérésére az esetlegesen felsorolt hülyeségek nem képezik vita tárgyát
-
Borg #100 "Nekem személy szerint mindegy milyen gyártmányú grafikus kártyát veszek, csak jó legyen."
Nem gondolod, hogy ez teljesen ellentétes azzal, amiről eddig beszéltél? Akkor ideje lenne kicsit informálódnod arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kártyák/chipek között, ahelyett hogy csak az árukat nézed.
Én nem személyeskedésnek szántam, de van itt egykét visszatérő "zseni", aki megpróbálja rendszeresen feltalálni a spanyolviaszt, aztán elbukik, majd egy új dolog kapcsán újra és újra megpróbálja.
Ugyanez volt az NV30/5800 kapcsán, itt osztotta az észt, hogy majd igyelveri, meg 2x gyorsabb lesz, meg mittomén, aztán utána úgyeltűnt mint a huzat.
Most megint hallott valamit a nagytudású "rencergazda" vagy "szervizes" ismerősétől, aztán azt hiszi megváltja vele a világot, ráadásul még itt is terjeszti. Nagyon nem birom, mikor valaki tévhiteket próbál másokra erőltetni itt a fórumon. Csak erről van szó.
Legalább 1 tesztet, elolvasott volna olyan helyen, ahol nem ilyen amatúr módon hasonlítanak össze kártyákat, vagy ahol részletesebben taglalják az architektúrális különbségeket, meg hogy mire lesz képes ez a kártya ha valóban DX9-re kerül sor, máris nem irna ilyen ökörségeket.
Az eddigiekben mást nem tudtatok szajkózni, csak kb hogy "ÓCCSÓ EZÉRT VEDD MEG", hát gratulálok.
Celeron P4-et, vagy MX4000 32 biteset ne vegyenek? Vagy 9200SE-t? Mer óccsó? Mer óccsóbb mint a másik High-End megoldás? Lehet, hogy logikus, hogy olcsóbb? ...
Nem elég, hogy alapvetően rossz logikával érveltek, de még nem is értetek ahhoz, amit istenítetek. Legalább egy kicsit utánanéznétek a dolgoknak...