Aliens vs. Predator film!
  • Waterhorse
    Természetesen én is moziban néztem meg, ezt az élményt vétek lett volna elrontani monitoron rossz hang és képminőséggel, megérte az ártá és a várakozást is, mert összeségében tetszett, elismerem, hogy voltak benne hiányosságok, de vmilyen szinten az elfogultságot is vetett a latba:)

A ki az erősebb halálosabb ellenféllel kapcsolatban viszont kicsit más a meglátásom.
    Úgy látom te Alien fan vagy, talán te írtad korábban, hogy a Predator fanok miért védik annyira a kedvencüket. Holott most szerintem te is túlságosan részrehajló voltál a másik oldalról nézve. Úgy beszélsz mintha a Predatorok csak állnának ott az Alienekkel szemben és nem tennének semmit ellenük. Alienek ilyen meg olyan támadásai halálosak, ezt vhol még elismerem, de az akció reakciót követ, akár a predik akár, az emberek részéről, ráadásul nem feltétlenül mindig az Alien kezdeményez. Említésre sem méltattad, hogy egy Alien is sebezhető adott helyzetben. Szerintem kicsit túlajnározod ezeket az Alieneket, hiszen ők sem sebezhetetlenek, nem kivédhetelen a támadásuk, és korántsem gondolnám, hogy minden esetben halálos a velük való találkozás:)