Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miert nem olvadt szet a csajszi keze amikor felvette a "pajzsat"?
"az AvP filmben MINDEN alien warrior volt.." - térdre borulva könyörgök, hagyjuk már ezt a hibás megnevezést! Nincs olyan hogy warrior! Illetve van mert harcost jelent, és mivel minden alien harcol (még a királynõ is néha), ezért aztán minden alien warrior, nemcsak az AVP filmben hanem bárhol ahol feltûnnek. Vagyis semmi értelme kihangsúlyozni. Egyébként van a királynõ, pár Preatorian meg sok Drone és kész.
Másrészt én elhiszem neked hogy a látvány sokkal jobb vásznon mint monitoron, de a hülyeségek a vásznon is hülyeségek.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Adam5
igen az lesz.

Punker
18xx-ben, de igazad van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CSOCSO
ja igen.. ami meg kimaradt... nemtom pontosan mikor talaltak fel az egot de eleg szar hogy a 100 eves varosban lampaoszlop van...
CSOCSO
ha jol emlexem avp2 jatekban egyaltalan nem kiralyno fejlodik a kis kukacbol... sima warrior lesz belolunk..
CSOCSO
miert nem vettel divx lejatszot?😊

azt tudom hogy divx et nem jatszik le.. de akkor miert irtal vob ot???

hasrobbantorol annyit hogy minden alien hasrobbantokent kezdi...
tehat nemertem az alien 3 as dolgot...

mas:

az AvP filmben MINDEN alien warrior volt..
igen.. en is pont most gondolkoztam el rajta hogy milyen erdekes hogy atszurja a kiralyno a predit de azutan nemhogy nyoma sincs.. de siman kikel onnan a predalien..

megenn mas: mikor felmenekulnek.. a csaj eldobja az alien cuccosokat. majd raugranak a szankora... ket kezzel kapaszkodnak.. mikor felernek mar nala van az alien cuccos...😞

tok idegesito ez az allandoan " you ugly motherfucker...." duma....

sztan.. van mikor a csaj leszurja az alient.. a gaz az hogy 8 szor csap melle a farkaval es nem talalja el a csajt😊 lol
a masik lol hogy karnyujtasnyira van a csajtol es semmi nem tortenik..szal nemtom.. nem volt fura a forgatas kozben hogy az alien leeresztett kezzel kapalozik???? tiszta gagyi😞

meg annyit hogy a felet nem adta vissza az egesz igy szamitogepen...
szal aki gepen latta az mondhat velemenyt de szamba se veszem....
ez meg az en velemenyem.. majd ha meglestetek ertelmes dolbyban, ugy hogy lattok mindent krisztaly tisztan akkor majd.. nahde mindegy.. mert mar ugyis megvan mindenkinek a velemenye...
ne jojjunk hogy ki milyen minosegbe latta gepen mer nem izgat.. 2cd-s legutobbi, fasza minosegu verzio is fele annyira latvanyos mint az eredeti...

/az alien vs predator resz nem is volt igy akkora durranas!!! persze hogy senkinek nem tetszett.... miert nem kurtok zokniban?????/

AvP dologrol meg annyit, hogy a predi nagyon fasza vadasz a fegyvereivel, viszont nem tokeletes gyilkologep, igy csak egy pici eselyt ad az aliennek akkor annyi neki..

beszeltetek itt a beprogramozzuk a gepet hogy mit tud az allat es egymasnak eresztjuk...

nah.. ha egyszer testkozelbe jut az alien akkor mindennek annyi...
rug kapar kiontja beledet 1 szempillantas alatt.. az egy dolog hogy mi volt a filmben.. eleg sok butasag mind a ket reszrol...
de azert egy alien a kezevel is kitepi a beledet (sisakba belekarmol akkor a predi bore se jelent neki semmit, foleg mikor mar nem volt rajta a cuccos) plusz farokkal se csapkodni hanem szurni is tud, kopni is tud, harapni is tud.. szal szerintem a plazman kivul szinte ugyanugy ki tud nyirni fel mp alatt mint egy predi... ja igen a predinek van dobocsillagja vagy karikaja vagy akarmi az.. meg halo meg landzsa...
nah mindegy... szal komolyabban belegondolva mondhattok barmit hogy a predik milyen erosek meg mennyi fegyveruk van... osszeraknank kettot akkor 1 eselye van a predinek.. par meterrol leszurni...
ezekutan 50% eselye van hogy tuleli a tamadast:
1 vagy leszurja a pengevel.. ezutan a pengenek annyi
vagy kampec a predinek...

igen az is lol volt hogy a "dobocsilaggal" szetvagott mindent, de nem olvadt el.. erdekes...

szal a predik fegyvere 1szer hasznalatosak... legalabbis ennek igy kene tortennie...
sztan van a plazma...oszt ennyi...
de a regi tortenelembol is kiderul...
alieneket kordaban tartani lehetetlenseg.. meg a predik se tudjak megtenni...ugyhogy jon a bumm...

amugy nem ertem en se az egeszet.. marmint ezt a jeges dolgot.. merthogy a predik mindig melegne jonnek...
de barmit is gondolok , elvileg megiscsak a predik hivtak oda az embereket hogy legyen az alieneknek gazdatest.. hogy legyen kivel harcolni... nah mindegy.. ezen mar nem akarok ragodni..
Adam5
a hasrobbantó az már maga a kész alien csak nõ és vedlik. legalább is az avp2-ben ha aliennel vagyunk akkor úgy van

Adam5
ja

Adam5
azé me a divx-et nem játsza le az asztali dvd

Eltekintve attól a hülyeségtõl hogy a királynõ izomból átszúrta a Predatort, a kicsinek mégse lett baja, a hajón se jelent semmiféle gondot a predalien. Gondolom a hulla nem fog ott aszalódni az idõk végezetéig, tehát valamelyik észreveszi hogy mi a helyzet. A fejlettebb technikával illene azonnal megtalálniuk a kicsit, még mielõtt az kifejlõdne. De ha ki is fejlõdik mi van? Esetleg erõsebb/nagyobb/gyorsabb lesz a megszokottnál, de akkor is csak egy állat körbevéve vagy 30 vadásszal, nem jósolok neki hosszú életet.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
te most minek is szarakodtal ennyit?
CSOCSO
nneeeem.. az okor/kutyabol.. nem hasrobbanto jott hanem kesz alien csak kicsibe.. .tudod. mint a kiscsibe😊
Adam5
dvd-d = dvd-n

Adam5
bár mondjuk ez a külsõ felirat meg néha belelóg a képbe így... de mostmá kibaszottúl nem érdekel mert engem nem zavar fõleg ha a verekedõs jeleneteket nézem meg többször, aki meg elsõre nézi annak meg így is jó. meg aztán dvd-d úgy is meg akarom venni.

Adam5
na sikerült!!!!!!!!!!!!!!! 😊))))))))

ez volt a sorrend:

vob--->xvid--->xvid+felirat--->divx--->mpg---> és megy is a lejátszóban 😊

azt próbáltam volna hogy vob után rögtön divx de akkor meg elcsúszott a hang...ráadásul ha a felirat hozzáadó progival csinálom divx-re akkor az avi ból mpg kreator nem ad képet... szal a végén már tele volt a tököm.

Tatyla
ezeketa képeket te magad kreáltad!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Adam5
hát igen.

akkoó még nem volt illetve nagyon drága volt.

mostmá ugyan annyi sõt olcsóbb mint amit mi vettükn anno.

Adam5
a predatorból?

az hasrobbantó volt csak predatorosnak nézett ki.

CSOCSO
de akkor is.. miert nem hasrobbanto jott ki?????
Waterhorse
Ebbõl az a tanulság, hogy DivX-es asztali lejátszót kell venni.<#oooo><#kacsint>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
😞 = 😊 ez lett volna csak rossz gomb

Adam5
én épp most igyekszem konvertálni hogy menjen asztali lejátszóban 😞 (már a 3. napja szarakodok és most úgy tünik hogy sikerülni fog)

Z
Mi van még így pörög a topik? 😄D

Lb@szták és kész! Majd - remélhetõleg - kijavítják az AVP film2-ben... 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Alien
oh, igaz 😊

Adam5
A Predaliennel kapcs:

Szvsz hülyeség hogy a predik azt hitték hogy nincs benne alien mert tudják hogy nem hülye hogy levegye a maszkot és ezért nem vizsgálták át ugyanis még ha élt volna és maszk is lett volna akkor kérdezhették volna hogy
-hé haver nem ugrott rá az arcodra véletlenül egy facehugger és nem petézett beléd?
-hülye vagy? látod hogy itt a maszk rajtam és esküszöm hogy egyszer sem vettem le (bár én még ilyenkor is átnézném) de mivel nem volt rajta maszk (tök mind1 most hogy azért mert megmutatta a csajnak) és halott volt ezért én megnézettem volna.

csak arra tudok gondolni hogy azért nem nézték meg mert halott volt és arra asszociáltak hogy ha van is benne akkor biztos az is halott, hát rosszul gondolták.

az Alien3-al kapcs meg az ökörbõl kikelõvel nehezen de a kutyából kikelõrõl ellehet mondani hogy azért ment 4lábon és azért volt kisebb mert a kutyához igazodott fejlõdésközben. persze kifejlõdés után nagyobb volt mint egy kutya de még mindigg kisebb mint egy emberbõl kikelõ drone.

CSOCSO
spoiler!

azert mert ripley eseteben a fajfentmaradasrol volt szo. egy kiralyno volt benne.. viszont a predator eseteben kozelsem volt kiralyno.. es semmi fajfennmaradasi problema nem volt... idezojelben termeszetesen...
Alien
SPOILER (?)

Nem tudom volt-e már róla szó, de így utólag gondolkozva nem értek vmit... Miért bántották az alienek és az anykirálynõ az utolsó predatort? Hisz az alien3-ban nem ölte meg Ripley-t az alien hisz tudta, hogy már van benne. <#wow3> Mondjuk az is igaz, hogy Ripley és egy predator más kategória (a predator "kicsit" harciasabb, bááár..) na mindegy 😊

CSOCSO
hat....hitelesebb?talan.. az biztos hogy tenyleg olyan mint egy elmehaborodott.. viszont jack nicksolon nagyon jot alakitott.. szerintem baromira nem nezett volna ki jol ha a dead endes jocker lett volna a filmben..vagy hasonlo
Adi
Fõleg kedvenc részeim: mikor összeugrik a predátor meg az alien az elején meg mikor leveszi a maszkot a predator: ppsszzzzzttttt!!!😊😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hát sztem kurva jóó volt a film!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Waterhorse
Azért ez relatív, mert többek között Batman fan is vagyok, és volt bennem egy kis elfogultság amikor öszecsapott a másik nagy kedvencemmel a Predatorral😊

Ezzel csak azt akarom, mondani, hogy akinek a Batman egy semmitmondó figura, vagy esetleg egyenesen utálja a karakterét annak már kapásból nem nyerõ a Dead End, már csak azért is mert lenyomja a predit, de nekem nagyon tetszett. Kicsit off-olva azt is elmondhatnám, hogy a Joker figura az eredeti Batman filmben látottnál is hiteless lett, külsõre legalábbis.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Alien!
nagyon megosztja az embereket az igaz...nekem sem a kedvencem,sõt az egyik legnagyobb mozis csalódásom volt...Bár kétségtelen,hogy Fincher képi világa nagyon nyomasztóra sikeredett,csak az 1 alien,csapatnyi ember,no fegyver sztori nem kötött le....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
nahjolvan lanyok.. mentem aludni... hja ha valaki tud fasza alienes kepeket nyugodtan linkelhet😊 nah bye all!!!
elsore nem tunt jonak de masodjara megnezve mar egesz jo film volt. marmitn az alien 3 de a kedvencem akkoris a bolygo neve halal😊

CSOCSO
viszont nem ertek egyet az alien 3 kritikakkal.. nagyon sokan ugy lehuzzak hogy - idezem: "katasztrifafilm" nek nevezik...
oke.. talan nem olyan zsir mint a tobbi.. de szerintem onmagaban is jobb a tobbi idegenes filmeknel! szal szerintem egyaltalan nem rossz film.. sooot!!! joo!! de nem olyan jo mint a tobbi
CSOCSO
ja es milyen erdekes hogy a kyutabol /okorbol nem a hasrobbanto jott ki hanem alapbol egy kifeljlett am kisebb alien...szal lehet ez valtozott meg amiatt hogy allat es nem emberbol kelt ki...

<#nemtudom>
alien 3 ban a runner alfaj volt...furge, gyors, agilis, de kevesbe eros es szivos. amolyan scout az alienek kozt, mar ha normalis koloniaban van es nem igy maganyosan.

CSOCSO
ha jol emlexem a forgatokonyvben volt igy..tehat az eredeti felallas ez volt.. es a 9 dvd-s alien kiadasban a directors cut ban is az okor volt...
Alien!
mondjuk az Alien 3-ban lévõ kutyaszerû Alien teória is megdõl,ha az ember az ökrös verziót nézi meg...Fincher ahhoz akkor effektív egy teljesen új alient kellett volna,hogy kreáljon..Mertugye egy ökör kevésbé olyan törékeny mint egy kutya,legalábbis szerintem..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Punker
de tényleg, valahol nyilatkozták hogy Prágában volt a legolcsóbb forgatni azért mentek oda.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Blasta
Ottapont! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
megmondjam nektek miért jöttek hidegben a Predatorok? azért jöttek hidegben bazze mert dzsungeles díszletben meg helyen drágább lett volna a forgatás azt kész ennyi.

Blasta
Nem maga a VITA zavar, hanem a vita MÉLYSÉGE!
Szánalmas "melyik a táposabb" ovis téma.

Na megint a jó öreg csont. Tehát neked nem tetszik a vita, ezért ne vitatkozzunk egy olyan fórumban aminek éppen az a célja hogy a filmrõl follyon az eszmecsere. Vagyis te leírhatod a véleményedet, de más ne tegye. Nem tudom, de nem lehet hogy neked nem kellene egyszerûen olvasnod a fórumot? Akkor nem zavarna a vita..

Azért kerültek oda az emberek, mert felfedezték a piramis hõkisugárzástát a mûholdképen, amit a Predatorok indítottak be. Ha nem indítják be, akkor az emberek nem találják meg a piramist. Késõbb a filmben el is hangzik hogy az egész csapda volt, mert ha nincs ennek emberek, nincs vadászat.
Az idõszámítás meg ott jön a képbe, amikor kinyitják a vállplazmás tárolót. Ott a nyitókód az aktuális dátum, és a szekrényt a predatoroknak kellene kinyitniuk, más nem nyithatná ki. Erre mi alapján kell beállítani? A földi (asszem inka) idõszámítás után. Zseniális és meglehetõsen biztonságos megoldás a vadászok részérõl.😊

Blasta
Neked hülyeség, aki ilyen mélységekbe lemegy egy ilyen filmnél.
A világon semmi értelme.
Popcorn mozi, nem AvP fan rendezte, hanem egy szimpla eksönmúvi rendezõ, nem az volt a cél, hogy a rajongók összes farka feláljon rá, hanem az, hogy MINÉL TÖBBEN mennyenek be rá! Nem fanok.
Kész.
Felesleges többet vitázni MILETTVOLNAHA vagy MIÉRTNEMÚGYVOLT -okon.

Blasta
Nesztek.

Megmég:

Jókis sztorik lehetnek ezek.....<#guluszem1>

Habár most csak kötekedésre megy ki a dolog, de igazad van. Képregényt mondjuk egyet se olvastam, de láttam a filmeket, olvastam 3-4 könyvet, pár témával foglalkozó honlapot, játszottam a játékokkal. Tudom hogy ettõl nem leszek forgatókönyvíró, viszont azt is tudom hogy nem raktam volna vele ekkora hülyeségeket.

Blasta
DE MILYEN EREDETIBEN?????????
tök véletlenül pont tegnap néztem meg dvd-n a 3. részt.
EREDETIBEN! :-)