1034
Aliens vs. Predator film!
  • Adam5
    "és KÉSZ."
    nem hiszem...
  • jerome
    Az AvsP film egy nagy szar volt, a többi részekhez képest és KÉSZ.
  • CSOCSO
    ja... coolosak!
  • Adam5
    wow
  • Adam5
    ez fincsi csak kicsi
  • Adam5
    vegyél inkább ilyet vagy ilyet vagy ilyet
    [Direkt csinálja mert tudja hogy alien fan vagy]
  • CSOCSO
    aarghh japanba milyen cool dolgokat lehet kapni:
    hasrobbanto szobor.. linkelve mer lehet valakinek nem tul szep latvany

Queen hasrobbanto
    ebbol is latszik hogy a queen hasrobbantot fel lehet ismerni abbol hogy keze van , es koronas sisakja

warrior alien
  • CSOCSO
    nah.. mar nagyon nagyon reg ota foglalkoztat a dolog hogy kene nekem valami hatalmas alien figura...
    anno meg a regi lakasunkba akartunk gipszszobrot...
    eljott valami csavo aki nagyon ott van a szeren.. hozott giger konyvet.. mutogatta a kepeket.. de..
    1)kurvadraga volt
    2)giger kepein mindenhol volt hogy hatalmas fasz vagy valami...
    szal azt elvetettek anyamek.. sztan vegulis abban maradtak hogy legyen egy sima arc es ket kez ahogy kijon a falbol...

szoval azota szeretnek en egy alient vagy egynagy feher capa fejet:)
    ami itt amerikaban tuti lehetetlen mivel a falak gipszkartonbol vannak. igy orulok ha egy polcot meg tudnak tartani...
    de azert valami 1 meteres alien figurat szivesen elfogadnek a sarokba:)))))
    ra is kerestem..de sajnos nem talaltam az ebayon..csak a sima 12 inches (30 cm es) jatekszobrokat... ami bar nem rossz... de ha veszek valamit akkor legyen nromalis. legalabb egy fel meteres ultra kiralyul kinezu alien vagy alien qween...

sztan mas...
    alien warrior... bar adam.. vagy cvd valtig allitja nincs ilyen. megis mindenhol alien warrior-t emlegetnek..boltok meg mindenfele arusok... .. nah mindegy...

sztan ratalaltam erre:

nah igen:)) egy ilyet el birnek viselni:

ezena kepen pedig jol lathato az alienek valtozatossaga:

bal lent lathato a 79 es alien...
    sztan a dog alien... ez oke.. csak nem tom hogy miert van akkor a jobb felso.. mert az a "new alien" 3 bol..szal en nemtom mivan...
  • Waterhorse
    Hát lehet. Ha a Dead Endre gondolok és elképzelek egy alternatív cselekményt (Predi nem lővi le az Alient amikor Batman mellkasán ől) akkor Batman nem hiszem, hogy nagyon érvényesülni tudott volna Aliennel szemben, holott a Predit ki tudta nyírni, ez természetesen közelharc volt, már ha csak ezt nézem is egyet kell, hogy értsek veled. Ami viszont nagyon igaz, hogy nagy mértékben befojásolja a csata végkimenetelét az, hogy ki is kezdeményez.
  • Punkerwork
    USA-ban talán január.
  • Ombika
    Nagyon kivancsi vagyok a vagatlan verziora!
    Nemtudjatok mikor jelenik majd meg DVD-n?
  • CSOCSO
    bar az nemtom mi mikor az alien feje szetrobban es frocsog mindenfele a dzsuva
  • CSOCSO
    felreertettel... bar most nem irtam de meg talan ezen az oldalon leirtam hogy tokmindegy hogy predi vagy alien.. az gyoz aki olyan helyzetbe kerul vagy aki gyorsabban tamad... kozelharban szerintem alien az erosebb, tavoliban meg termeszetesen a predi...
    ( alien max kopkodni tud nemtom hany meterrol)
    csak a lenyeg hogy adam5 i smondta hogy el predi legyilkol sok alient...
    hat nemtom.. komolyabban belegondolva, persze hogy megtud olni jopar alient a plazmajaval..felteve ha egy csoben jonnek jo messzirol... mertha korbe veszik lelo 2-3 at es raugrik meg 8...

mielott jonne valaki ez a sok a patkany meg sok a hangya hasonlattal.. konyorgom ne menjunk ekkora lolsagokba bele... ez kb olyan mintha lenne egy lewis meg 2-3 koko vagy mas kisebb boxolo.. hat kivegeznek fel perc alatt a nagyobbat..
  • CSOCSO
    ha jol meglesed a filmet ugy szedte le a predi az alien agyat borito reszt hogy nem jott semmi ver..csak nyalkas volt...
  • CSOCSO
    hja.. akkor mindegy...
  • CSOCSO
    jo.. tudod mire gondolok...
    azert warrioroztam mert az alien online-n is warriort emlegetnek.. nahde mindegy... hja igen..szoval.. a hulyeseg az hulyeseg... de a moziban nekem szinte idom nem volt a hulyesegre koncentralni a latvany es a hangok miatt...nem azt mondtam hogy tokeletes a film a moziban.. csak annyit hogyha moziban lested volna lehet hogy nem 5/10 est adnal ra hanem 7/10 est
  • Adam5
    ma megnéztem újra!
    ááá isten császár!!!
  • Waterhorse
    A koponyájukban nincs is sav, ez abból kiderült, amikor a predi laza mozdulattal szétvága az Alien koponyáját a fele leesett és nem szriccelt és fröcskölt szanaszét a vére, csak az agya volt látható.
  • Waterhorse
    Természetesen én is moziban néztem meg, ezt az élményt vétek lett volna elrontani monitoron rossz hang és képminőséggel, megérte az ártá és a várakozást is, mert összeségében tetszett, elismerem, hogy voltak benne hiányosságok, de vmilyen szinten az elfogultságot is vetett a latba:)

A ki az erősebb halálosabb ellenféllel kapcsolatban viszont kicsit más a meglátásom.
    Úgy látom te Alien fan vagy, talán te írtad korábban, hogy a Predator fanok miért védik annyira a kedvencüket. Holott most szerintem te is túlságosan részrehajló voltál a másik oldalról nézve. Úgy beszélsz mintha a Predatorok csak állnának ott az Alienekkel szemben és nem tennének semmit ellenük. Alienek ilyen meg olyan támadásai halálosak, ezt vhol még elismerem, de az akció reakciót követ, akár a predik akár, az emberek részéről, ráadásul nem feltétlenül mindig az Alien kezdeményez. Említésre sem méltattad, hogy egy Alien is sebezhető adott helyzetben. Szerintem kicsit túlajnározod ezeket az Alieneket, hiszen ők sem sebezhetetlenek, nem kivédhetelen a támadásuk, és korántsem gondolnám, hogy minden esetben halálos a velük való találkozás:)
  • Adam5
    me olyan helyen fogta meg a pajzsot ahol nem szivárgott a sav
  • asdasdasd
    Miert nem olvadt szet a csajszi keze amikor felvette a "pajzsat"?
  • Cvd
    "az AvP filmben MINDEN alien warrior volt.." - térdre borulva könyörgök, hagyjuk már ezt a hibás megnevezést! Nincs olyan hogy warrior! Illetve van mert harcost jelent, és mivel minden alien harcol (még a királynő is néha), ezért aztán minden alien warrior, nemcsak az AVP filmben hanem bárhol ahol feltűnnek. Vagyis semmi értelme kihangsúlyozni. Egyébként van a királynő, pár Preatorian meg sok Drone és kész.
    Másrészt én elhiszem neked hogy a látvány sokkal jobb vásznon mint monitoron, de a hülyeségek a vásznon is hülyeségek.
  • Adam5
    igen az lesz.
  • Punker
    18xx-ben, de igazad van :)
  • CSOCSO
    ja igen.. ami meg kimaradt... nemtom pontosan mikor talaltak fel az egot de eleg szar hogy a 100 eves varosban lampaoszlop van...
  • CSOCSO
    ha jol emlexem avp2 jatekban egyaltalan nem kiralyno fejlodik a kis kukacbol... sima warrior lesz belolunk..
  • CSOCSO
    miert nem vettel divx lejatszot?:)

azt tudom hogy divx et nem jatszik le.. de akkor miert irtal vob ot???

hasrobbantorol annyit hogy minden alien hasrobbantokent kezdi...
    tehat nemertem az alien 3 as dolgot...

mas:

az AvP filmben MINDEN alien warrior volt..
    igen.. en is pont most gondolkoztam el rajta hogy milyen erdekes hogy atszurja a kiralyno a predit de azutan nemhogy nyoma sincs.. de siman kikel onnan a predalien..

megenn mas: mikor felmenekulnek.. a csaj eldobja az alien cuccosokat. majd raugranak a szankora... ket kezzel kapaszkodnak.. mikor felernek mar nala van az alien cuccos...:(

tok idegesito ez az allandoan " you ugly motherfucker...." duma....

sztan.. van mikor a csaj leszurja az alient.. a gaz az hogy 8 szor csap melle a farkaval es nem talalja el a csajt:) lol
    a masik lol hogy karnyujtasnyira van a csajtol es semmi nem tortenik..szal nemtom.. nem volt fura a forgatas kozben hogy az alien leeresztett kezzel kapalozik???? tiszta gagyi:(

meg annyit hogy a felet nem adta vissza az egesz igy szamitogepen...
    szal aki gepen latta az mondhat velemenyt de szamba se veszem....
    ez meg az en velemenyem.. majd ha meglestetek ertelmes dolbyban, ugy hogy lattok mindent krisztaly tisztan akkor majd.. nahde mindegy.. mert mar ugyis megvan mindenkinek a velemenye...
    ne jojjunk hogy ki milyen minosegbe latta gepen mer nem izgat.. 2cd-s legutobbi, fasza minosegu verzio is fele annyira latvanyos mint az eredeti...

/az alien vs predator resz nem is volt igy akkora durranas!!! persze hogy senkinek nem tetszett.... miert nem kurtok zokniban?????/

AvP dologrol meg annyit, hogy a predi nagyon fasza vadasz a fegyvereivel, viszont nem tokeletes gyilkologep, igy csak egy pici eselyt ad az aliennek akkor annyi neki..

beszeltetek itt a beprogramozzuk a gepet hogy mit tud az allat es egymasnak eresztjuk...

nah.. ha egyszer testkozelbe jut az alien akkor mindennek annyi...
    rug kapar kiontja beledet 1 szempillantas alatt.. az egy dolog hogy mi volt a filmben.. eleg sok butasag mind a ket reszrol...
    de azert egy alien a kezevel is kitepi a beledet (sisakba belekarmol akkor a predi bore se jelent neki semmit, foleg mikor mar nem volt rajta a cuccos) plusz farokkal se csapkodni hanem szurni is tud, kopni is tud, harapni is tud.. szal szerintem a plazman kivul szinte ugyanugy ki tud nyirni fel mp alatt mint egy predi... ja igen a predinek van dobocsillagja vagy karikaja vagy akarmi az.. meg halo meg landzsa...
    nah mindegy... szal komolyabban belegondolva mondhattok barmit hogy a predik milyen erosek meg mennyi fegyveruk van... osszeraknank kettot akkor 1 eselye van a predinek.. par meterrol leszurni...
    ezekutan 50% eselye van hogy tuleli a tamadast:
    1 vagy leszurja a pengevel.. ezutan a pengenek annyi
    vagy kampec a predinek...

igen az is lol volt hogy a "dobocsilaggal" szetvagott mindent, de nem olvadt el.. erdekes...

szal a predik fegyvere 1szer hasznalatosak... legalabbis ennek igy kene tortennie...
    sztan van a plazma...oszt ennyi...
    de a regi tortenelembol is kiderul...
    alieneket kordaban tartani lehetetlenseg.. meg a predik se tudjak megtenni...ugyhogy jon a bumm...

amugy nem ertem en se az egeszet.. marmint ezt a jeges dolgot.. merthogy a predik mindig melegne jonnek...
    de barmit is gondolok , elvileg megiscsak a predik hivtak oda az embereket hogy legyen az alieneknek gazdatest.. hogy legyen kivel harcolni... nah mindegy.. ezen mar nem akarok ragodni..
  • Adam5
    a hasrobbantó az már maga a kész alien csak nő és vedlik. legalább is az avp2-ben ha aliennel vagyunk akkor úgy van
  • Adam5
    ja
  • Adam5
    azé me a divx-et nem játsza le az asztali dvd
  • Cvd
    Eltekintve attól a hülyeségtől hogy a királynő izomból átszúrta a Predatort, a kicsinek mégse lett baja, a hajón se jelent semmiféle gondot a predalien. Gondolom a hulla nem fog ott aszalódni az idők végezetéig, tehát valamelyik észreveszi hogy mi a helyzet. A fejlettebb technikával illene azonnal megtalálniuk a kicsit, még mielőtt az kifejlődne. De ha ki is fejlődik mi van? Esetleg erősebb/nagyobb/gyorsabb lesz a megszokottnál, de akkor is csak egy állat körbevéve vagy 30 vadásszal, nem jósolok neki hosszú életet.:)
  • CSOCSO
    te most minek is szarakodtal ennyit?
  • CSOCSO
    nneeeem.. az okor/kutyabol.. nem hasrobbanto jott hanem kesz alien csak kicsibe.. .tudod. mint a kiscsibe:)
  • Adam5
    dvd-d = dvd-n
  • Adam5
    bár mondjuk ez a külső felirat meg néha belelóg a képbe így... de mostmá kibaszottúl nem érdekel mert engem nem zavar főleg ha a verekedős jeleneteket nézem meg többször, aki meg elsőre nézi annak meg így is jó. meg aztán dvd-d úgy is meg akarom venni.
  • Adam5
    na sikerült!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))

ez volt a sorrend:

vob--->xvid--->xvid+felirat--->divx--->mpg---> és megy is a lejátszóban :)

azt próbáltam volna hogy vob után rögtön divx de akkor meg elcsúszott a hang...ráadásul ha a felirat hozzáadó progival csinálom divx-re akkor az avi ból mpg kreator nem ad képet... szal a végén már tele volt a tököm.
  • Tatyla
    ezeketa képeket te magad kreáltad!
  • Adam5
    hát igen.

akkoó még nem volt illetve nagyon drága volt.

mostmá ugyan annyi sőt olcsóbb mint amit mi vettükn anno.
  • Adam5
    a predatorból?

az hasrobbantó volt csak predatorosnak nézett ki.
  • CSOCSO
    de akkor is.. miert nem hasrobbanto jott ki?????