Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt én elhiszem neked hogy a látvány sokkal jobb vásznon mint monitoron, de a hülyeségek a vásznon is hülyeségek.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
azt tudom hogy divx et nem jatszik le.. de akkor miert irtal vob ot???
hasrobbantorol annyit hogy minden alien hasrobbantokent kezdi...
tehat nemertem az alien 3 as dolgot...
mas:
az AvP filmben MINDEN alien warrior volt..
igen.. en is pont most gondolkoztam el rajta hogy milyen erdekes hogy atszurja a kiralyno a predit de azutan nemhogy nyoma sincs.. de siman kikel onnan a predalien..
megenn mas: mikor felmenekulnek.. a csaj eldobja az alien cuccosokat. majd raugranak a szankora... ket kezzel kapaszkodnak.. mikor felernek mar nala van az alien cuccos...😞
tok idegesito ez az allandoan " you ugly motherfucker...." duma....
sztan.. van mikor a csaj leszurja az alient.. a gaz az hogy 8 szor csap melle a farkaval es nem talalja el a csajt😊 lol
a masik lol hogy karnyujtasnyira van a csajtol es semmi nem tortenik..szal nemtom.. nem volt fura a forgatas kozben hogy az alien leeresztett kezzel kapalozik???? tiszta gagyi😞
meg annyit hogy a felet nem adta vissza az egesz igy szamitogepen...
szal aki gepen latta az mondhat velemenyt de szamba se veszem....
ez meg az en velemenyem.. majd ha meglestetek ertelmes dolbyban, ugy hogy lattok mindent krisztaly tisztan akkor majd.. nahde mindegy.. mert mar ugyis megvan mindenkinek a velemenye...
ne jojjunk hogy ki milyen minosegbe latta gepen mer nem izgat.. 2cd-s legutobbi, fasza minosegu verzio is fele annyira latvanyos mint az eredeti...
/az alien vs predator resz nem is volt igy akkora durranas!!! persze hogy senkinek nem tetszett.... miert nem kurtok zokniban?????/
AvP dologrol meg annyit, hogy a predi nagyon fasza vadasz a fegyvereivel, viszont nem tokeletes gyilkologep, igy csak egy pici eselyt ad az aliennek akkor annyi neki..
beszeltetek itt a beprogramozzuk a gepet hogy mit tud az allat es egymasnak eresztjuk...
nah.. ha egyszer testkozelbe jut az alien akkor mindennek annyi...
rug kapar kiontja beledet 1 szempillantas alatt.. az egy dolog hogy mi volt a filmben.. eleg sok butasag mind a ket reszrol...
de azert egy alien a kezevel is kitepi a beledet (sisakba belekarmol akkor a predi bore se jelent neki semmit, foleg mikor mar nem volt rajta a cuccos) plusz farokkal se csapkodni hanem szurni is tud, kopni is tud, harapni is tud.. szal szerintem a plazman kivul szinte ugyanugy ki tud nyirni fel mp alatt mint egy predi... ja igen a predinek van dobocsillagja vagy karikaja vagy akarmi az.. meg halo meg landzsa...
nah mindegy... szal komolyabban belegondolva mondhattok barmit hogy a predik milyen erosek meg mennyi fegyveruk van... osszeraknank kettot akkor 1 eselye van a predinek.. par meterrol leszurni...
ezekutan 50% eselye van hogy tuleli a tamadast:
1 vagy leszurja a pengevel.. ezutan a pengenek annyi
vagy kampec a predinek...
igen az is lol volt hogy a "dobocsilaggal" szetvagott mindent, de nem olvadt el.. erdekes...
szal a predik fegyvere 1szer hasznalatosak... legalabbis ennek igy kene tortennie...
sztan van a plazma...oszt ennyi...
de a regi tortenelembol is kiderul...
alieneket kordaban tartani lehetetlenseg.. meg a predik se tudjak megtenni...ugyhogy jon a bumm...
amugy nem ertem en se az egeszet.. marmint ezt a jeges dolgot.. merthogy a predik mindig melegne jonnek...
de barmit is gondolok , elvileg megiscsak a predik hivtak oda az embereket hogy legyen az alieneknek gazdatest.. hogy legyen kivel harcolni... nah mindegy.. ezen mar nem akarok ragodni..
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ez volt a sorrend:
vob--->xvid--->xvid+felirat--->divx--->mpg---> és megy is a lejátszóban 😊
azt próbáltam volna hogy vob után rögtön divx de akkor meg elcsúszott a hang...ráadásul ha a felirat hozzáadó progival csinálom divx-re akkor az avi ból mpg kreator nem ad képet... szal a végén már tele volt a tököm.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
akkoó még nem volt illetve nagyon drága volt.
mostmá ugyan annyi sõt olcsóbb mint amit mi vettükn anno.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Lb@szták és kész! Majd - remélhetõleg - kijavítják az AVP film2-ben... 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szvsz hülyeség hogy a predik azt hitték hogy nincs benne alien mert tudják hogy nem hülye hogy levegye a maszkot és ezért nem vizsgálták át ugyanis még ha élt volna és maszk is lett volna akkor kérdezhették volna hogy
-hé haver nem ugrott rá az arcodra véletlenül egy facehugger és nem petézett beléd?
-hülye vagy? látod hogy itt a maszk rajtam és esküszöm hogy egyszer sem vettem le (bár én még ilyenkor is átnézném) de mivel nem volt rajta maszk (tök mind1 most hogy azért mert megmutatta a csajnak) és halott volt ezért én megnézettem volna.
csak arra tudok gondolni hogy azért nem nézték meg mert halott volt és arra asszociáltak hogy ha van is benne akkor biztos az is halott, hát rosszul gondolták.
az Alien3-al kapcs meg az ökörbõl kikelõvel nehezen de a kutyából kikelõrõl ellehet mondani hogy azért ment 4lábon és azért volt kisebb mert a kutyához igazodott fejlõdésközben. persze kifejlõdés után nagyobb volt mint egy kutya de még mindigg kisebb mint egy emberbõl kikelõ drone.
azert mert ripley eseteben a fajfentmaradasrol volt szo. egy kiralyno volt benne.. viszont a predator eseteben kozelsem volt kiralyno.. es semmi fajfennmaradasi problema nem volt... idezojelben termeszetesen...
Nem tudom volt-e már róla szó, de így utólag gondolkozva nem értek vmit... Miért bántották az alienek és az anykirálynõ az utolsó predatort? Hisz az alien3-ban nem ölte meg Ripley-t az alien hisz tudta, hogy már van benne. <#wow3>#wow3> Mondjuk az is igaz, hogy Ripley és egy predator más kategória (a predator "kicsit" harciasabb, bááár..) na mindegy 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ezzel csak azt akarom, mondani, hogy akinek a Batman egy semmitmondó figura, vagy esetleg egyenesen utálja a karakterét annak már kapásból nem nyerõ a Dead End, már csak azért is mert lenyomja a predit, de nekem nagyon tetszett. Kicsit off-olva azt is elmondhatnám, hogy a Joker figura az eredeti Batman filmben látottnál is hiteless lett, külsõre legalábbis.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
oke.. talan nem olyan zsir mint a tobbi.. de szerintem onmagaban is jobb a tobbi idegenes filmeknel! szal szerintem egyaltalan nem rossz film.. sooot!!! joo!! de nem olyan jo mint a tobbi
<#nemtudom>#nemtudom>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szánalmas "melyik a táposabb" ovis téma.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az idõszámítás meg ott jön a képbe, amikor kinyitják a vállplazmás tárolót. Ott a nyitókód az aktuális dátum, és a szekrényt a predatoroknak kellene kinyitniuk, más nem nyithatná ki. Erre mi alapján kell beállítani? A földi (asszem inka) idõszámítás után. Zseniális és meglehetõsen biztonságos megoldás a vadászok részérõl.😊
A világon semmi értelme.
Popcorn mozi, nem AvP fan rendezte, hanem egy szimpla eksönmúvi rendezõ, nem az volt a cél, hogy a rajongók összes farka feláljon rá, hanem az, hogy MINÉL TÖBBEN mennyenek be rá! Nem fanok.
Kész.
Felesleges többet vitázni MILETTVOLNAHA vagy MIÉRTNEMÚGYVOLT -okon.
Megmég:
Jókis sztorik lehetnek ezek.....<#guluszem1>#guluszem1>