Aliens vs. Predator film!
  • Sadun Tryst
    megnéztem a filmet...
    SPOILER-es véleményem:

sok apró részleten nekem nagyon elcsúszott a film. pl. túl sokat bírnak az alienek (mikor a predi nekivágja a farkánál fogva az alien-t az 1ik oszlopnak, akkor az oszlop posszanik el az alien feje hejett). 2 predator 5 perc alatt fingott meg. érdekes.
    alieneknél nem szokott vezér lenni a királynőn kívül, most volt. a kockázott fejű.
    a királynő üldözi a nigger csajt, megint érdekes volt, nekem Jurrasic Park beütése volt az egésznek... :P
    de amikor majdnem kinyomtam a filmet, az az volt, mikor a csaj és a predator szövetkezett. hihető. naszóval, az eddigi predator könyvekben, képregényekben nem pont ilyen lényeknek állítják be őket, mint akik bárkivel szövetkeznének a cél érdekében.
    a hőtérkép is érdekes volt, piros színű. pedig mint azt már tudjuk más írott médiákból és játékokból is, hogy az kék. és a prdeatorokat érzékelő térkép a zöld és nem az alien-eké.
    túl rövidek lettek a harcok, és nem hoztak belőlük ki mindent.
    szal az ilyen hülyeségek miatt nekem csak átlag lett, de így is csak azért mert "alien vs. predator", azaz egyedi, ilyen és ehhez hasonló nincs más.