Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynõt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá 😊.
Csocso: Még nem megy, csak az elõzetesek.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Borzalmas!!! Mint egy 20 éves. Ugyanolyan a hangja mint a fiatal régésznek. Pedig az alap hangja sztem nagyon jó, de a magyar messze el fog maradni. Ha mentek moziba, majd a bemutatóknál hallani fogjátok.
Te is a Screener xar minõségût láttad?
Van már itthon szinkronosan?
Remélem para lesz!😄
9/10
A történet háááát... mit lehet egy ilyen témából kihozni?
Ami nagyon tetszett: a kis dögök végre nagyon gyönyörûen mozogtak, mint valami nagyra nõtt gyíkok. A nagy dög meg ... hát nem is tudom, gyönyörû volt.
Ami nem tetszett benne, az az, hogy a plazmafegyvernek más a hangja (nem a megszokott fittyenés), meg hogy a csaj a végén egy szál hosszúujjúban ottmarad. Simán szarráfagyna.
A véleményem a Mit néztél meg most topikból. Ja, meg rövid 😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nemmintha kötözködni akarnék de ha jólemléxem a játékban 2 fajta alien volt
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
vegyes érzelmek kavarognak bennem de összeségében teccet
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
belinkeltem, hol van infó a BDE-rõl, utána dobtam két sort, és elmondtam hogy lesz folytatása. ennyi! 😄
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
lesz neki folytatása. azaz lesz egy újabb hasonló alacsony költségvetésû kisfilm, Batman & Superman címmel, nem valószínû hogy a mi kedvenceink szerepeljenek benne.
csocso, te meg ott van az Aliens Online-on is, ott van egy pontos számítás, hogy melyik részben hányan és hogyan haltak meg!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A ki a jobb vitában pedig ajánlok egy tökéletes kompromisszumot: Az EMBEREK a legjobbak. Személy szerint én a Prediket szeretem, de ebben a vidába szerintem semmi értelme belefojni, mert vége úgysincs.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

7 warezen van 1 ien:
Alien.Vs. Predator (TS.Xvid.(maVen)-OneCD) Szinkronos!
lista
Kamu vagy tényleg szinkronos?
node mindegy...
no comment.. akkor most ki is a jobb??
1 masik forumrol:
Kis statisztika:
Alien: 1 alien végez: 7 ember
Aliens: 160 alien végez: 169 ember (durva számolás)
Alien3: 1,5 alien végez: 27 ember
Alien4: 12 alien végez: 52 ember (kb)
AvP: 11 alien végez: 11 ember és 3 predator
Predacs értékek:
Predator: 1 predacs végez: 12 ember (kb)
Predator 2: 1 predacs végez: 10-30 közöt az emberek száma
AvP: 3 predacs végez: 6 ember és 7 alien, 1 arcmászó
LOOOOOOOOL😊))))))) ez tetszett...
A megfelelõ körülményeken meg azt értem, hogy egy hatékony fegyver, és számomra megfelelõ terep a találkozáshoz. Az elienek eddig csakis azért értek valamit, mert az õ terepükön ment a balhé. Szûk, sötét folyosók, sokszor hatékony fegyverek hiánya, eleinte nem is számítottak rájuk, satöbbi. Node ha pl. én választanám meg a körülményeket, akkor nem megyek be zárt helyekre, jöjjenek csak ki a dögök. Márpedig ki fognak jönni mert csak ösztönös állatok. Márcsak valami durva fegyver kell, és máris elõállt a helyzet hogy egymagamban gyaknám le tucatjával õket. Itt a lényeg, addig tökéletes gyilkológépek ameddig a körülmények is mellettük állnak. Ha ez fordul akkor meg tökéletes céltáblák lesznek.😊
bar hangyahoz lehet a kolonia felepitese alapjan...
DE ahogy csocso is elmondta.. Az Alien a tökeletes csucsragadozo. Gyors, Csendes, halalos.
A predator pedig a tökeletes vadász. Pontos, fejlett eros.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1x sikerült beledobni a forró micsodába.
Ami sikeres volt ellenük az a gránáttal felrobbantás, ûrbe kidobás ( MEGFELELÕ KÖRÜLÉNYEK KÖZT D😄😄😄😄 LOALALALA) és felrobbantás 😄
komolyan mondom ha latnatok "kivulrol" miket irkaltok 😄D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.