1034
Aliens vs. Predator film!
  • Gandibá
    Az első és a második részben sem ő van feltűntetve, és az IMDB szerintem nem nagyon hibázik.
  • Tatyla
    Hát pedig tényleg Van-Damme volt a predátor az elsőben akár hiszed akár nem!És én ezt már hamarabb tudtam nem a tegnapi vetélkedöböl!
  • Gandibá
    Hát most csak a legszembetűnőbbeket írom le. Elösször is az AvP könyvekben 12 predator kiírt egy egész boly alient, itt meg 1 predator alig bír megölni egy alient, és egy alien meg simán megöl 2 predatort. A másik az hogy érdekesen fejlődnek ki az alienek. Mert a simában, és mindenhol máshol több nap múlva jönnek ki a testből, itt meg felébredt a nő és már kirobbant belőle, de a predatorból meg jóval később. A harmadik pedig miután kikeltek az alienek, nagyon gyorsan kifejledt egyedeket kaptunk, míg a többi filmben és könyvben ez szintén nem így volt.
  • CSOCSO
    :)
  • Adam5
    ááááááááááááááááá AvP bemutató volt a TV-ben és telejsen bezsongtam!!!!
  • JohnnySmith
    "Tény hogy soha nem szerepelt a Predatorba mint Predator" meg sehogyan sem :D
  • JohnnySmith
    Tény hogy soha nem szerepelt a Predatorba mint Predator. De olvastam hogy felajánlották neki hogy játsza el a szerepet,tehát hogy legyen ő a ragadozó.(ez komoly)
  • a.carkey
    Akkor jó. TV2 volt okos. A csaj, aki azt mondta, hogy nem, az volt a rossz válasz ...
  • Amse
    Ez faszság.Most néztem meg a szereposztást és sehol nem szerepel.Se a 1-ben se az 2-ben.Se az A.v.P.-ben.
  • a.carkey
    Most tart ez a barom vetélkedő a TV2-n, a Magas ill alacsony csajok között. Szánalom, de a Bochkor szerint a Predator című filmben Jean-Claude Van Damme volt a Predator ...

Ez igaz, vagy a szokásos TV2 színvonalat kaptuk?
  • CSOCSO
    fejtsd ki pls. akar olyan hosszan amilyen hosszan csak tudod!!! amugy szerintem a harc 10 pontos volt
  • CSOCSO
    szerintem az alien 4 egy eros 8 pontos film!

avp: a tortenet meg a tobbi kozepes.. viszont a csata 10 pont..
    szal ne vessuk ossze az alien 4 el...
  • Gandibá
    Hát én ma néztem meg, nem voltam elragadtatva tőle. A harcig szvsz unalmas volt, a harc meg rémes. Az egész AvP ellent mond az anyafilmeknek meg a könyveknek is (főleg az AvP könyveknek). A végén meg a predalien.. hát azon szétröhögtem magam :D
  • Lee732
    Skacok, azert annyira nem szar a film, hogy ahogy itt legtobben beallitjak. Az Alien 4-et szerintem magasan veri. A szineszek jateka tenyleg gyenge, de a szornyek kidolgozasaval maximalisan elegedett vagyok. Rajongoknak kotelezo alkotas!
  • Punkerwork
    AvsP könyvben már máskor is szövetkeztek az emberek a predator-okkal
  • Alien
    Angolul jobb lenne
  • Sadun Tryst
    hamarosan jönnie kell, mert már kaptam SMS-t, h hamarosan a HMPLX mozikban :D
  • Adam5
    szinkronosan mikor jön?
  • Sadun Tryst
    3 latas van.
    kék: ez a hőtérkép. ugyebár minden kék, mert hideg, csak a hőforrás piros.
    piros: ez az alienekre van. piros alapon az alienek csak úgy világítanak ezüstösen.
    zöld: ezzel szinte minden átlátszó, nagyon nehezen lehet vele tájékozódni. viszont minden predatorral kapcsolatos dolgot meglát vele nagyon messziről.
    amúgy amiket írtál ezen kívül, kb. én is így gondolom. :)
  • CSOCSO
    SPOILER!!!
    1)tul sokat birnak az alienek?? hat lehet... de az is tuti hogy az a hely kuurvaregi volt igy lehet hogy okollel szet lehet utni..kitudja...
    2)a kockazott feju nagyon tapos harci alien volt mint a hangyaknal a vadasz)
    3)nahja.. egyik ami nem tetszet a nevetseges szovetseges resz... legalabb cisnaltak volna meg ertelmesre de ez igy olyan gyerekes volt: leszunk baratok???:)
    3)a jatekban ha jo emlexem a zoldes latas az alienekre volt!!!
    a holatassal nemtom mi a bajod.. nem ma lattam a filmet de az ALIEN oldalon dicsertek hogy mar mennyit fejlodott a cuccos...
    piros latas?? ha jol emlexem 3 latas van: zold, piros es a ho...
  • Sadun Tryst
    megnéztem a filmet...
    SPOILER-es véleményem:

sok apró részleten nekem nagyon elcsúszott a film. pl. túl sokat bírnak az alienek (mikor a predi nekivágja a farkánál fogva az alien-t az 1ik oszlopnak, akkor az oszlop posszanik el az alien feje hejett). 2 predator 5 perc alatt fingott meg. érdekes.
    alieneknél nem szokott vezér lenni a királynőn kívül, most volt. a kockázott fejű.
    a királynő üldözi a nigger csajt, megint érdekes volt, nekem Jurrasic Park beütése volt az egésznek... :P
    de amikor majdnem kinyomtam a filmet, az az volt, mikor a csaj és a predator szövetkezett. hihető. naszóval, az eddigi predator könyvekben, képregényekben nem pont ilyen lényeknek állítják be őket, mint akik bárkivel szövetkeznének a cél érdekében.
    a hőtérkép is érdekes volt, piros színű. pedig mint azt már tudjuk más írott médiákból és játékokból is, hogy az kék. és a prdeatorokat érzékelő térkép a zöld és nem az alien-eké.
    túl rövidek lettek a harcok, és nem hoztak belőlük ki mindent.
    szal az ilyen hülyeségek miatt nekem csak átlag lett, de így is csak azért mert "alien vs. predator", azaz egyedi, ilyen és ehhez hasonló nincs más.
  • Waterhorse
    Mit lehet tudni? Még a nevedet sem tudom, nem várhatod, hogy feltétlenül megbízzak benned.
  • m4n0
    akkor én hazudok, hogy megkérdeztem az intercom-ot?
  • Waterhorse
    Ezt is azt is:)
  • m4n0
    mit?
    hogy megkérdezte az intercomot?
    vagy hogy azt mondták?
  • CSOCSO
  • Waterhorse
    Ezt bárki mondhatja
  • Manoi
    Mindenképpen mozi lesz nálam a film!
    Szerintem, ezt a kalibert szélesvásznon kell megnézni frankó hanggal a hatások miatt.
  • m4n0
    pl megkérdeztem az intercom-ot. szerinted hazudnak?
  • Waterhorse
    Csak mert mindenki röhög ezen, meg hogy még el sem kezdték szikronizálni, csak azt nem értem ők honnan tudják ezt?
  • CoolStuff
    nem, van már warezon...
  • Waterhorse
    Akkor a warezoldalakon kamu lehet, a sznkronizált verzió letöltése?:()
  • m4n0
    én is kivárom a jövő hónap végét!
  • Alien
  • bigfoot
    igen van pl én:D
    én is inkább moziba nézem
  • Alien
    A fene.. jól látom? Szinkronizált lesz? :(((( Jó lenne ha a moziban feliratosan adnák, a dvd-re felőlem mehet a szinkron, bár gondolom a moziban is az lesz :(

Különben van még olyan rajtam kívül aki kivárja a mozit? :) Mert én még mindig nem láttam a filmet, de nem is vagyok kiváncsi a gagyi kamerás változatra :P (Addigra nem tom lesz-e dvd , majd meglátjuk)
  • RelakSfromhome
    Igen? Mintha neki más árnyalatú hangja lenne, de elhiszem, mert sokszor nem is ismerek rá a szinkronszinész hangjára :/
  • m4n0
    Reviczky Gábor
  • RelakS
    Remélhetőleg Bishop hangja :)
  • m4n0
    tényleg?