Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem a társai szedték szét, hanem õ ment oda, és ráköpte a savat a "bilincs"-re.
Az viszont tényleg hülyeség volt, h több ezer éven át nem tudták kiszabadítani a királynõt, csak most. De lehet, h csak most jöttek rá 😊.

Csocso: Még nem megy, csak az elõzetesek.

CoolStuff
Persze, hogy nem olyan a plazma fegyver hangja, hiszen ez 2004-ben jáccódik, és a többi részben már jócskán fejlõdhettek!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Bazz, ez télleg nem nagyszám!😞(

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CSOCSO
bizti a drone-t olik meg? erdekes lenne hogy egy dront gyilkolnak le egy sima preatorien helyett
CSOCSO
moziba lattam mikor kijott😊 az elso napon...
HotDog... mar megy a magyar mozikban?
RelakSfromhome
Namost visszanéztem, és a királynõn kívül én csak Drone-t láttam... Azt viszont elcseszték, hogy ugye az egyik alien-nek kockamintás lesz a hálótól a feje. Namost ezt az alient felszeletelik, hogy a királynõ kiszabadulhasson, viszont mielõtt a lifttel elindulnak fölfelé, akkor a feje ott van a "csoportképben"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jujj a moziban hallottam Weyland úr szinkronját...
Borzalmas!!! Mint egy 20 éves. Ugyanolyan a hangja mint a fiatal régésznek. Pedig az alap hangja sztem nagyon jó, de a magyar messze el fog maradni. Ha mentek moziba, majd a bemutatóknál hallani fogjátok.

CoolStuff
Ne már!😞((((
Te is a Screener xar minõségût láttad?
Van már itthon szinkronosan?

CSOCSO
😞
nem lesz!
ne varj huuudesokat a filmtol!!
CoolStuff
Hú, én ma szedtem le a filmet, de majd csak hajnalban akarom egy jó nagy adag popkorn mellett megnézni...😊))
Remélem para lesz!😄

CSOCSO
szerintem tudja o is csak ugy ismeri oket hogy drone es preatorien.. amugy tokmindegy... van combos es vegetarianus alkatu alien😊 ennyi...
RelakSfromhome
AVP
9/10
A történet háááát... mit lehet egy ilyen témából kihozni?

Ami nagyon tetszett: a kis dögök végre nagyon gyönyörûen mozogtak, mint valami nagyra nõtt gyíkok. A nagy dög meg ... hát nem is tudom, gyönyörû volt.

Ami nem tetszett benne, az az, hogy a plazmafegyvernek más a hangja (nem a megszokott fittyenés), meg hogy a csaj a végén egy szál hosszúujjúban ottmarad. Simán szarráfagyna.

A véleményem a Mit néztél meg most topikból. Ja, meg rövid 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ha játszottál volna a Aliens Vs Predatorral akkor tudnad, hogy "van" Warrior Alien...
Nemmintha kötözködni akarnék de ha jólemléxem a játékban 2 fajta alien volt

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

én most néztem meg
vegyes érzelmek kavarognak bennem de összeségében teccet

kemény

sigmavirus1
Neeeeeem???😮OO

Viva La Virus1!!!

Waterhorse
nem

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

sigmavirus1
Gondolom itt már mindenki látta az AvsP filmet!😊

Viva La Virus1!!!

Punker
már mondani akartam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Féligmeddig készül Sandy Corollától egy film Batmannel és Supermannel, de Alienek és Predatorok nélkül. A színészek is megegyeznek nagyrészt a Batman Dead End-ben játszókkal. A címe World's Finest lesz, és azért "félegmeddig" készül mert egy trailerre való anyagot forgattak eddig, és ennek a sikerétõl várja hogy egy studió ráharap. Node elég az offtopicból.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Waterhorse
Értem😊

nem mondtam hogy itt szó esik a folytatáról.

belinkeltem, hol van infó a BDE-rõl, utána dobtam két sort, és elmondtam hogy lesz folytatása. ennyi! 😄

Waterhorse
Itt nem esik szó a folytatásról. Ez egy régi cikk már, csak arról beszél a rendezõ, hogy szivesen behozta volna a dead end végén Superman-t, aki felajánlja a segítségét Baman-nek. Vagy talán vmi elkerülte a figyelmemet, de én nem olvastam folytatásról.

Batman - Dead End infók magyarul!

lesz neki folytatása. azaz lesz egy újabb hasonló alacsony költségvetésû kisfilm, Batman & Superman címmel, nem valószínû hogy a mi kedvenceink szerepeljenek benne.

csocso, te meg ott van az Aliens Online-on is, ott van egy pontos számítás, hogy melyik részben hányan és hogyan haltak meg!

Köszi
Szerintem kamu. Még mindig hónapokra van a magyar bemutató, szerintem hozzá se fogtak még szinkronizálni. Ráadásul nem is lehetett még felvenni a hangot moziban, valami bennfentesnek kellett volna kicsempészni. Másrészt ha tényleg igaz lenne akkor már fent lenne a többi oldalon is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

#544-rõl tud valaki valamit?

CSOCSO
jaaa ertelek.. csak ugy ertettem hogy a 169 nyirta ki a 160 lakost.. ami nem igaz. mert./. x nyirta ki a 160 at es lett belole 160 alien
Waterhorse
Na hát a Batman Dead End mintájára csinálhatna egy egész estés filmet is, Úgy hogy Batmen is benne van, az nagyon állat lenne.

A ki a jobb vitában pedig ajánlok egy tökéletes kompromisszumot: Az EMBEREK a legjobbak. Személy szerint én a Prediket szeretem, de ebben a vidába szerintem semmi értelme belefojni, mert vége úgysincs.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Batman Dead End? Mesélj már egy kicsit, még nem is hallottam róla!Vagy más neve is van?
Habár nem egy kiemelkedõ alkotás az elõdeihez mérten, de annyi zsét szvsz fog hozni hogy megkockáztassák a folytatást. És ha sikerül találni egy normális rendezõt+minimum tartani a színvonalat a többi dologban, akkor még jó is lehet. Oda kellene adni a témát Sandy Corollának, amit a Batman Dead end-ben alkotott az bõven elég lenne egy király folytatáshoz.

Várom már,hogy itthon is játszák,k*rv*ra tetszett. Mondjuk tényleg voltak benne érthetetlen dolgok, de hátha még folytatják.(ha nem lesz folytatás szegény csajszi megfagy)
ja nagy segítség volt, én is szeretnék egyet karácsonyra.
bár a kettõben sokat kinyírt az automata gépágyú

Az állomás teljes létszáma százötvenvalamennyi volt, és mindegyikük helyzetjelzõjét ugyanott találták meg a keltetõkamrában, vagyis ahány lakos, annyi alien.

Mindenkinek lehet rossz napja, egyiknap kinyírnék 20 alient, másiknap 1 végez velem.Ripley-vel is megeshet.
Van már szinkronos változat?
7 warezen van 1 ien:
Alien.Vs. Predator (TS.Xvid.(maVen)-OneCD) Szinkronos!

lista

Kamu vagy tényleg szinkronos?

CSOCSO
nemtom😊 nem is en csinaltam a statisztikat😊 mondjuk a 160 az alien dolgot nem is vagom honnan vettek...
node mindegy...
ennek mi értelme van ilyen statisztikát vonni? mondok durvábbat! egy terrorista felrobbant egy utasszállítót, lesz 300 halott, úgyhogy õ a legkeményebb ellenfél a statisztika alapján!

CSOCSO
1 predit meg legyoz egy sima homo sapiens....
no comment.. akkor most ki is a jobb??

1 masik forumrol:
Kis statisztika:
Alien: 1 alien végez: 7 ember
Aliens: 160 alien végez: 169 ember (durva számolás)
Alien3: 1,5 alien végez: 27 ember
Alien4: 12 alien végez: 52 ember (kb)
AvP: 11 alien végez: 11 ember és 3 predator

Predacs értékek:
Predator: 1 predacs végez: 12 ember (kb)
Predator 2: 1 predacs végez: 10-30 közöt az emberek száma
AvP: 3 predacs végez: 6 ember és 7 alien, 1 arcmászó

CSOCSO
LOL😊)) gratulalok... lehet a suprat fikazni mert nincsenek benne olyan minosegu cuccok mint egy ferrariban. nem is tud alapbol annyit mint egy ferrari. lehet Jacksont fikazni ahogy kinez... amiket mondanak rola.. nade ez az alienes hangyas hasonlitas akkor is LOLABB mindennel!!!
CSOCSO
"CSOCSO már sokszor bizonyította hogy aki rosszat mer szólni az Alienekre, a Suprára vagy Michael Jacksonra az bizony megkapja a magáét.😊"
LOOOOOOOOL😊))))))) ez tetszett...
hmmmmm. nos, valóban érdekes kívülállóként olvasgatni a leírtakat. elõszöris azt tenném hozzá - csak a biztonság kedvéért - , hogy ez egy kitalált történet, tehát sem predik sem élienek nincsenek - szerencsére - .úgyhogy pontosan olyan erõs és okos mindkét faj, amivel a mi fantáziánk felruházza. és a mi fantáziánk elsõsorban az író könyvére alapozódik, vmint a megfilmesítése után már a filmre is. és ezért nem jó ha az egymást követõ részekben ellentmondások vannak a két faj tulajdonságai és képességei terén. mert az agyunkban elkészített fantáziavilágot róluk alapjaiban rengetheti meg, és ez jelentõsen csökkenti a filmtermék elfogyasztásakor keletkezõ elégedettségérzetünket - bocs hogy ennyire közgazdász módon fogalmazok, de hát ez a helyzet - . szóval a lényeg az, hogy ki tudja miért, a mostani rész kissé ellentmond a korábbiaknak sok téren. nem részletezem, korábban volt róla szó. ami lehetséges, hiszen mi - az író találja ki az egészet - csak éppen tönkreteszi a már jól felépített fantáziavilágot, amit a korábbi részek építettek fel.az alienek az eddigi részekben is azzal gyõzedelmeskedtek - egy darabig - hogy nagyon erõsek, és ahol ez nem elég, ott a könyörteleség, az önfeláldozás és a létszám billentette számukra a mérleg nyelvét. ezért elég szar azt látni, hogy az univerzum csúcsragadozóját 1 vs 1 lenyomják. erre semmilyen mentség és magyarázat nincs. fõleg hogy a könyv szerint is egy predi tucatjával mészárolta õket, míg végül legyûrték. talán jobb lett volna úgy megoldani a filmen kicsit több költséggel, hogy egy predit egyszerre sok alien támadáse intéz el, és a sebesült predit több alien lefogja, és már intelligensek annyira, hogy nem ölik meg, hanem begubóztatják és úgy mászik rá az arctámadó. mert így hogy csak simán ráugrott, hát elég gáz.

Álljunk meg! Én nem hasonlítottam õket semmihez, CSOCSO elõjött a dologgal hogy mitõl olyan királyak, én felhoztam más állatokat amelyekre ugyancsak igazak azok a dolgok, de eszébe se jutna az embernek az hogy istenítse õket. Arra akartam rámutatni hogy az említett dolgok nem jelentenek semmit.

Sejtem mennyire értelmetlennek tûnik kívülrõl, nem én veszem személyes sértésnek hogy bántják a kicsikéimet. CSOCSO már sokszor bizonyította hogy aki rosszat mer szólni az Alienekre, a Suprára vagy Michael Jacksonra az bizony megkapja a magáét.😊

A megfelelõ körülményeken meg azt értem, hogy egy hatékony fegyver, és számomra megfelelõ terep a találkozáshoz. Az elienek eddig csakis azért értek valamit, mert az õ terepükön ment a balhé. Szûk, sötét folyosók, sokszor hatékony fegyverek hiánya, eleinte nem is számítottak rájuk, satöbbi. Node ha pl. én választanám meg a körülményeket, akkor nem megyek be zárt helyekre, jöjjenek csak ki a dögök. Márpedig ki fognak jönni mert csak ösztönös állatok. Márcsak valami durva fegyver kell, és máris elõállt a helyzet hogy egymagamban gyaknám le tucatjával õket. Itt a lényeg, addig tökéletes gyilkológépek ameddig a körülmények is mellettük állnak. Ha ez fordul akkor meg tökéletes céltáblák lesznek.😊

The Garrett
Jah és tényleg hülyeség patkány/hangyahoz hasonlítani az alieneket.

bar hangyahoz lehet a kolonia felepitese alapjan...
DE ahogy csocso is elmondta.. Az Alien a tökeletes csucsragadozo. Gyors, Csendes, halalos.
A predator pedig a tökeletes vadász. Pontos, fejlett eros.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Hat az 1 ben megpróbálták fegyverekkel lelõni belehaltak.. lángszóró se votl tul sikeres. 1v1 ben leboxolni se tudták õket...
1x sikerült beledobni a forró micsodába.

Ami sikeres volt ellenük az a gránáttal felrobbantás, ûrbe kidobás ( MEGFELELÕ KÖRÜLÉNYEK KÖZT D😄😄😄😄 LOALALALA) és felrobbantás 😄

komolyan mondom ha latnatok "kivulrol" miket irkaltok 😄D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.