Aliens vs. Predator film!
-
Peter Jackson: Nézd meg gyorsan a Hullajót. Az már egyszer igaz, hogy ilyen Hullajó témájú filmek után Peter-től sem számítottunk egy olyan volumenű trilógiára ami akkora kult lett mint a Star Wars.
Alien barátunk sztem azt akarta mondani, hogy a Resevil sem adta vissza a játékot igazából. Nekem tetszett az a film, viszont szó mi szó jobb ötettel is elő tudtam volna állni. Mindenesetre jobb volt mint egy korábbi "alkotása" a Mortal Kombat.
Az AvP-re ezt átvetítve, lehet, hogy elrontja majd azt a hangulatot amit az Alien és Predator filmek alatt átéltünk, bár én bízva bízom, hogy nem így lesz.
Igazából nekem Alien 2 és 4 tetszett, hangulatban, akcióban, izgalomban hasonlít a két rész. Mint ahogy az 1 és 3-nak is megvannak a maga előnyei. Azok sokkal inkább lélektaniak, több a feszültség, kevesebb akció.
Az AvP az Alien 2 és 4-re kell hogy üssön. Nem azért mert az nekem jobban tetszett, hanem azért mert a Predator is jobban illik egy ilyen kategóriájú filmbe. És remélem, hogy ezt a rendezönk is végiggondolta:)