1034
Aliens vs. Predator film!
  • Waterhorse
    Erre gondoltam én is, mert a Pred 2-ben is láthattuk, hogy ők humánusabbak mint az Alienek. Amikor Danny legyőzte a vadászát, mély tisztelettel adták át neki a fegyvert és békén is hagyták. Hát persze ez nem is csoda, hiszen intelligensebbek az embereknél is.
    Ez az ötlet jellemző lenne rájuk és pont ettől lenne sztem eredeti.
  • CSOCSO
    ez jo :) tetszik:) nem birnak a szaznyi aliennel..es megegyeznek.. ahh. nem biztos ez hogy olyan jo... kicsit hulyeseg... valami eredeti kell...
  • CSOCSO
    ekkore fejben?... nevicceljmaaaa:)
  • Seth
    Szerintem meg a végén egy kicsit összefognak az emberek meg a predator(ok) az alienek ellen.
    A végén pedig a predator fejet hajt az emberek előtt..hogy jó harcosok,majd békében elválnak.
    Persze a predator majd dünnyög valamit hogy majd eljön az ember vs predator ideje...majd középső újját felmutatva elviharzik
  • Waterhorse
    Jó persze ez igaz:)
    Akkor viszont úgy értem az emberek lesznek a középpontban és ők fogják túlélni a "nagy találkozást".
  • Mayday
    Szvsz az emberek nem gyozni akarnak majd ebben a szituacioban - csak tulelni.
  • Waterhorse
    Predatort jobban komálom, de sztem az emberek fognak győzni.
    Erről jutott eszembe, hogy kicsit meglepő volt amikor 4-ben Alien egyből megtanulta, mi az a piros gomb, aztán meg is nyomta:) Aztán még azon is amikor nekiálltak úszni. Arra nem gondoltam, hogy ennyi eszük van.
  • CSOCSO
    alienekbol sok van.. predibol kevesebb de jobb gyilkosok.. azaz tobb mindenjuk van...
    alienek gyorsabbak es nem igazan gondolkodnak..olnek azonnal... majd meglatjuk ki lesz a nyero!!! remelem nem bantanak meg senkit es megcsinaljak ugy a veget hogy ne a predik hanem az alienek gyozzenek:) LOL.. .szal hogy meglegyen mindenkinek az akarata
  • CSOCSO
    kivancsi leszek a filmre.. a reklam szoveg is kurvajo.. de majd meglatjuk mindenesetre a jelenet mikor az alien felul.. a predi alul.. az tetszett:))
  • Bucser
    Az 1-3-ban inkább az esélytelenek küzdelme folyik A gigász ellen(alien ellen:) Míg a 2-4-ben Mass productionben nyomjak kifelé az alieneket egy jól kiképzett csapat ellen... A AvsP-re szerintem is jobb a sok alien sok predator ellen:) Ez a legjobb az emberek meg a töltelék husi:)
  • CSOCSO
    regen lattam ripley filmeket de szerintem nem olyan jok mint az alienek... node azert ne kovezzetek meg.. az svarcisat nemreg lattam.. de vhogy.. nem jon be annyira..
  • Waterhorse
    Egyszerü mellékszereplőként én megadnám neki még azt a tiszteletet is, hogy másodiknak halatom meg:)
    Nekem már túl erőltetett ezt a Ripley. Alien könyveket is olvastam Ripley nélkül, azokban sem hiányzott, sőt képregényekben is találtam elég jó karaktereket rajta kívül. Valahogy engem nem fogott meg már az első Alientől amit láttam, ez anno a 2. rész volt. Ott akadtak már nála érdekesebb karakterek, most a 4-ben úgyszint, pl a feka gyerek is jó volt csak hát ő elpatkolt, meg akiket említettem korábban. Batman is jó lenne nem?:) Egyszerüen talán azért zavar a csaj, mert számomra nem róla szól egy Alien, hanem a szörnyekről. Predatorban viszont nem zavarna ha egy 3. részben Danny Glover újra feltűnne:))

A legjobb ötlet az ha Ripley átáll az Alienekhez, sőt még át is változik aztán mondjuk Batmen kinyírja:)
    A kronológia nem stimmel ugyan, de ahogy Ripley is több 100 éves, úgy Batman is lehet az:))
  • Waterhorse
    Peter Jackson: Nézd meg gyorsan a Hullajót. Az már egyszer igaz, hogy ilyen Hullajó témájú filmek után Peter-től sem számítottunk egy olyan volumenű trilógiára ami akkora kult lett mint a Star Wars.

Alien barátunk sztem azt akarta mondani, hogy a Resevil sem adta vissza a játékot igazából. Nekem tetszett az a film, viszont szó mi szó jobb ötettel is elő tudtam volna állni. Mindenesetre jobb volt mint egy korábbi "alkotása" a Mortal Kombat.

Az AvP-re ezt átvetítve, lehet, hogy elrontja majd azt a hangulatot amit az Alien és Predator filmek alatt átéltünk, bár én bízva bízom, hogy nem így lesz.

Igazából nekem Alien 2 és 4 tetszett, hangulatban, akcióban, izgalomban hasonlít a két rész. Mint ahogy az 1 és 3-nak is megvannak a maga előnyei. Azok sokkal inkább lélektaniak, több a feszültség, kevesebb akció.
    Az AvP az Alien 2 és 4-re kell hogy üssön. Nem azért mert az nekem jobban tetszett, hanem azért mert a Predator is jobban illik egy ilyen kategóriájú filmbe. És remélem, hogy ezt a rendezönk is végiggondolta:)
  • PResident Evil
    hát nem késő még pályát választando :)
  • CSOCSO
    hat zsir lenne ha cvameron csinalna egy otodik reszt...
  • Mayday
    A nagy baj az, hogy uj rendezo megkapta az Alien3-at, es "kinyirta" kedvenc fohosnonket. Cameron szerint ez nagy hiba volt, o nem ilyen iranyba szanta az egesz tortenet menetet. Olyat is elejtett, hogy majd megprobalja visszeterelni helyes iranyba az Alien-sztorit, mert most mellekvaganyon van...
  • Loál János #135
    Szerintem hiba, hogy nem láttál egy korábbi Peter Jackson filmet sem.
  • RangeR
    nem nagyon hat meg a endezők előző munkája, lásd: Peter Jackson, aknek egyetlen filmét sem vagyok képes végig nézni és számon sem tartom, aztán a Gyűrűk Ura pedig az abszolót kedvencem amit szintén ő rendezett. A Resident Evil közepes, de azért azt végig tudtam nézni a játék meg kb. 10 percig érdekelt. Ez a fickó pedig tud hangulatot összehozni , és az AvsP. eddig ezt nagyonis bizonyítja. Tehát fenntartom az állítást, ez a film szerintem megveri a régi Alient. És ebben nincs semmi eretnekség és ilyesmi, hanem ennek igazából így kellene lennie. Nem az az alap felállás, hogy...húúú de kurvajó volt a régi, a hőskorszakban, de ez már nem az...ez nem hozzáállás.
  • CSOCSO
    pont eleg! de azert tok jo lenne ha ki tudnanak talalni valami erdekeset... szerintem az mar keves hogy ujbol menekuljon az emberek oldalan.. az is hulyeseg hogy az alienek oldalan legyen..szal nemtom.. az lenne mondjuk erdekes hogy az emberek oldalan lenne.. aztan valamiert fellazadnak ripley ellen mert o is felig alien..es megolik de kozben rajuk tamadnak az alienek.. es ripley elviszik valahova meghalni... mondjuk hasonlo mar tortent.. hogy elvittek ripleyt az alienek...talaljunk ki valamit es toljuk cameron orra ala...
  • PResident Evil
    hát igen, benne lesz, csak nem róla fog szólni.. ő is 'csak' egy lesz a menekülő csapatban.
  • CSOCSO
    szerintem meg dilisek vagytok.. ripley nelkul nem alien film az alien!!!!remelem benne lesz vhogy az alien 5 ben!
  • PResident Evil
    igen, már itt is érezhető volt hogy nem annyira nagy szerepet osztanak neki... csak ilyen szuperhősös beszólásai voltak... háát :T
  • Waterhorse
    Akkor beszerzem gyorsan dc-ről, vagy vhonnan, mert igaz én még ezelőtt nem láttam, de feltünt a dokis eset és furcsáltam is, hogy nem történik vele semmi.

Ripley-t én viszont nem erőltetném ennyire, csak fél szemmel néztem az elejét, de hogyan csináltak belőle klónt? Ha jól hallottam 200 évvel a történtek után, amikor beugrott a kohóba és atomjaira bomlott. Én nem tudom, de nem lehet jó Alien filmet csinálni nélküle vagy mi? Lefogadom 5-be is belerakják. Akkor már elég unalmas lesz, most még elviselhető volt, de hogy még az 5-be is. Rakják be szépen Winona-t meg Ron Pearlman-t, ha kell bele régi arc, és azzal meg leszek elégedve:)
  • PResident Evil
    igen... kicsit hiányoltam azt a részt amikor a csumi élien megkóstolta a doki fejét :D

meg a legjobb beszólás:

- Mi ég itt ?
    - MI ÉGÜNK !!!
    - Öhöhöhöhh... tényleg... A FRANCBA !!!

• Jano
    Ja.
  • Eye-scream
    Pedig a buzi RTL a vágott változatot vetítette a legjobb részek nem voltak benn...
  • Waterhorse
    Nincs kedvem hosszú sorokat írni most, szóval csak dióhéjban: Először néztem meg a 4-et de akarok mééééééééég!!!!!!!!!!
  • Waterhorse
    RangeR vesse rád az első követ...:))

OFF

Resevil pedig jó volt, 2. része még jobb lesz, már nagyon várom ahogy az AvsP-t is.

OFF VÉGE
  • CSOCSO
    most lessetek meg a szavazast:) ALIEN ROXX!!!!
  • CSOCSO
    aarghh nagyon zsir ez a video:) kivancsi leszek hogy milyen lesz a grafikai megvalositas.. lehet jobb a babos cucc mint a szamitogepes rendereles...
  • Alien!
    "Szerintem, ha a film is hozza majd ezt a feelinget, még az eredeti Alien hangulatot is überelni fogja!"

pffff.....pont annyira fogja űberelni,mint a rendező előző munkája(Resident Evil) magát a játékot.....sehogy.
  • RangeR
    K...va jó a hangulata a weboldalnak:
    http://www.avp-movie.com/
    Szerintem, ha a film is hozza majd ezt a feelinget, még az eredeti Alien hangulatot is überelni fogja!
  • Tom3 #119
    Rtl-n lesz ma az Alien 4
  • Punker
    új vid
  • RelakSfromhome
    Én

DUUUUURVAAAAA :D:D:D
  • Waterhorse
    Ki látta a Batman - Dead End-et?

A témába vág, nézzétek meg, szerintem nagyon zsír. Attól a közelharctól meg a hideg futkosott a hátamon, még 3. nézésre is. Bár Batman nem ide tartozik, de a Joker sokkal hitelesebb, hűebb az eredeti képregényhez, mint az első Batman filmben.
    Ja, és bocs ha már szó volt erről, de nem volt időm végigolvasni csak az első oldalt...
  • Loál János #115
    Loál!
  • sirdond
    hi
    egy jó predatoros oldalcímet ami magyar tudtok mondani
    kösz
  • Eye-scream
    Ehh szal ez a kép:
  • Eye-scream
    Kellemes húsvétot!

http://avp.dhs.org/images/egg_open.GIF[/IMG]
    Remélem mindenkinek sok tojást hozott a nyuszi![IMG]