THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • b-type
    :))
    remélem lesz majd vmi angol/vagy olasz nyelvű fórum, mert a némettel nem bírok, és eddig csak semmit nem tudtam kombinálni :DDDD
    Jó mondjuk az a helyzet hogy újra kezdtem még odafigyelősebben 4 fős csapattal...a főkarakterrel nincs is baj, meg Milten és Vasquez is nagyon rendben van, 4.-nek, bébinek Ivana-t vettem fel, akivel nincs is baj, csak a minuszos int.-ből eredő képességpont hiány.
    Milten hozza a pénzt, a szőrőkből/sűlthúsokból (fogakat-karmokat kombinálni lehet azzal még nem tom mi lesz)..meg majd doki lesz, Vasquez üt vág mindenkit közelharcban/és majd vezet, főkarakter meg dumál-kereskedik/nyit/és könnyűt lő, és még amihez kedve lesz.
    Ivana nehézfegyveres lett, mert az Int--n kivűl jó statjai vannak, belőle lesz majd robbantó béb is.

De frankó a játék, rájöttem hogy szrok a hordókra :))), kitermelem a pénzt és inkább megveszek mindent mint hogy szöszöljek az összes tárolóként funkcionáló cucc átbogarászásával, a szórakoztatás még belefér, azzal is vannak jó cuccok. :)