THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • envoka
    Lopakodás : A ”Mozgékonyság” tulajdonságot minél magasabbra (az a jó ha 20-as), az is ad a lopakodásra %-osan, és nem elhanyagolható az sem hogy ilyenkor k.rva gyorsan mozog a karakter, sec-perc alatt az ellenfél mellett van. Ugyanígy a ”Csendes mozgás” képességet is felnyomni maxra, és az adottságok közül az ”Álcázás”-t és az ”Éjszakai álcázás”-t választani. Ha mód van rá, az ellent kúszva és a háta mögé kerülve kell megközelíteni (éjjel nagyobb az esély erre).

Képességek : Közelharc, Csendes mozgás > max.
    Közelharci adottságok közül nagyon jó a ”Támadás” és a ”Kombó”.
    Robbanóanyagok: 75-nél választható a ”Zárak felrobbantása” adottság. Én ezt használtam. Csak a puskaporral spórolni kell, mert elég nehéz találni, venni. Láda előtt menteni, ha nincs benne jó cucc , visszatölteni. Aztán a játék vége felé van egy olyan terület, ahol négy bombát kell hatástalanítani. Ehhez kell a ”Hatástalanít” adottság. Harc közben robbanóanyagot csak egyszer használtam. Az utolsó pályán, az utolsó táborban.
    Az orvos képességet azért maxoltam mert így a gyógycsomagok többet gyógyítottak, és lehetett alternatív gyógymódot használni (növények).
    Vezetés: 75-ös képesség és a ”Jármű javítása” adottság elég szerintem.
    A ”Dobófegyverek”-re kár volt pontot tennem, nem volt sok értelme.
    Technikára is elég 75 pont (ezt is csak egy küldetéshez használtam).

Fegyver : Érdekes hogy majdnem mindenki azt nézi, mekkorát sebez egy fegyver. Írtam erről is, van amikor egy kisebb sebzésű fegyverrel ugyanazon idő alatt többször lehet ütni, mint a nagyobb sebzésűvel, így ha össze adjuk, nagyobb sebzés jön ki. Az a jó ha a késleltetési idő minél kisebb.
    Az első fegyverem a boxer volt. Gyorsabb mint a kés. A második a ”Gyilkos” nevű bökő. Ezzel el voltam a Katanáig. A ”Gyilkos”-t, ha elöbb nem, Casa Verde-ben Miles-től vehetünk, miután teljesítettük Nigel küldetését. (Miles Jim-Bob-tól nem messze, egy ház mögött áldogál).
    Katana... hát ez változó. Láttam már Spiritsprings-ben a boltosnál is (akkor nem közelharcossal voltam). Találtam az Arénánál az egyik házban is. Szóval azt hiszem ezt véletlenszerűen generálja a program.