THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • Calver
    16-os karizma, 95-ös speech és trade adottság elég.
    most nyomom én is egy közelharcos karival, csak csöppet trükkösen...
    alapból magammal cipelem Carmen-t - na nem a csapatban, csak ha kereskedni kell beveszem -, valamint amikor megismerkedtem a teach adottsággal, mocsok módon megtanultam kihasználni és asszem perpill 40 képzettségpontot termeltem be így a karimnak (+10 vezetés és zártörés, +5 technika, robbanószerek, lopakodás, gyógyítás asszem eddig csak )
    Lopakodást hogy lehet viccesen használni? bár 77es értéken van asszem, eddig nem fordítottam rá túl sok figyelmet...
    aztán: melyik képzettséget meddig érdemes felnyomni? közelharc maxon az tiszta sor, vezetés most nálam 75 (drive carefully), az elégnek is tünik, benzinbe megfojthatnék valakit annyim van, néha meg visszamegyek ÚRK bázisra és Vasquez megjavítja kocsikat, gondolom 75 (sőt, már 80) orvoslás is elég, lévén úgy már tudok könnyű sebeket összerakni, de pl robbanószerek és technika meddig kéne hogy felmenjen? lesz egyáltalán valahol még szükségem rá? (egyszer már szívtam miatta a fogam h nem volt velem senki aki tudott robbantani)
    na és még egy végső bölcs kérdés: hol találok valami normális közelharci fegyvert? az elején kapott kés már a karimnál favorit fegyver, ugyanis eddig csak azt használtam, mást nem is, és már kezd kicsit nehézkessé válni az ezzel való nyomulás...

béke, Calver