THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • Calver
    kössz a tippet, megvan.
    nyomultam egy ideig 4 karival, aztán előző mentésből újra is kezdtem szépen 2-vel, iszonyat zavaró volt 4 főt irányítani... kérdéses viszont számomra h lesz-e ebből később bajom? mert perpill viszonylag jól elvagyok Agnes+főkari kombinációval, főleg h mindkettőjüknek 16os állóképessége és így elég igen nehéz megfektetni őket...
    aztán: nehézfegyverek később normálisabbak lesznek? amim eddig van az... hát, öö, az, de egy jó nagy kalappal. messzire lő meg minden, de nem ér túl sokat, amíg el nem kezdtem trükközni szinte minden xp-t Agnes kaszált le a puskájával.
    aztán: közelharcos kari mennyire vicces? eddig Falloutokat mindig azzal vittem, itt meg láttam envoka kariját és végképp megtetszett, mennyire életképes karakter? szintúgy 2 (max 3, és akkor Vasquezt is beveszem) fős csapatra gondolok (bár ahogy olvasom spec egyedül is el lehet így lenni ) mert ahogy néztem eléggé szét kell szórni statokat (erő, állóképesség, fürgeség, ügyesség), és gondolom akkor nem sok marad karizmára, mennyire lehet anélkül ellenni?