THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
Saját kárán tanul az ember. Volt hogy 4-szer 5-ször újra kezdtem a karaktert, amíg rá nem jöttem, mit érdemes nála fejleszteni.
Némelyik tulajdonságnál mindegy hogy 9-es vagy 12-es (pl. testalkat). A következő bónuszt csak a 13-asnál kapjuk. (bónuszok 9, 13, 16, 19, 20. szinten. A kézikönyvben ez is le van írva).
Indián falu : Copper Hill - A Nomád táborban kell beszélni Abraham nevű NPC-vel, majd elkisérni Édenkertbe. Ott a déli részen van az indián falu, ahol két küldetést lehet kapni (tudomásom szerint).
Olajlopós küldi: Indulj el feléjük, akkor beadja az animációt.
Plazmafegyver: Keselyű szurdok, a keleti lövegtoronyban, miután kikapcsoljuk a bázison.
Én egy karakterrel játszom. Próbáltam többel is, de nekem nem jött be.
A közelharcos erőssége a lopakodás, csendben öl (éjszaka, hátulról közelítve egy 2-3 fős csoportot ki lehet írtani, úgy hogy az ellen észre sem veszi mi történt a mellette álló társával). A másik erőssége a "támadás" és a "kombó" nevű adottság. Van még egy olyan ami 30%-al csökkenti a bekapott sebzést. Az első karakterem ilyen volt, akivel végigvittem.
Most egy könnyűfegyver + mesterlövészel játszom. Szintén nem rossz. Már Copper Hillben járok vele.
A következő pedig egy nehézfegyveres lessz.