• MR ME
    ozora
    pár idézet goa.hu-ról

"Azért a biztonságiak jó lenne ha nem falusi arcok lennének a kocsmából jegyet nézni, mert a biztonság enyhén szólva 0 volt...
    rengeteg ismerősömet, külföldit raboltak ki.
    Pepe ahol dolgozott büfét komplett: bevétel, 2 sluszkulcs+forgalmik(a kocsit nem tudták elvinni), laptop, pénztárcák, iratok stb.."

"nekem is kirabolták egy rakás ismerősömet, sátrat felvágták, vittek mindent, pénzt, papírokat, lófaszt... "

"sajnos én azt tapasztaltam idén, hogy hihetetlen mértékbe elkurvult ez a feszt. nem olyan mint néhany éve amikor még aközönség többségébe pozitiv, spiritualis emberkékből állt... idén tele volt idiota "party"arcokkal,. az energiavampirokrol inkabb nem is szolok, néha olyan érzésem volt minha összebeszéltek volna hogy idén megszállják ozorát...

örültem mikor nagynehezen sikerült helyet talalnom olyan emberek között akik nem rezgettek le 5 perc után

én most is azt gondolom ,hogy egy goa feszt. lényege nem az kéne legyen ki tud több szintetikat egységnyi idö alatt magába eröltetni, hanem eggyévalni a zenével ,és a pozitiv felemelő hangulattal."

hát nemtom, az ilyeneket kicsit elkeserítő olvasni, elvileg késelés is volt
    kicsit elzsigesedett az egész ezek alapján, meg büdös is volt ahogy sokan mondják, kíváncsi vagyok azoknak mi lesz a véleménye akik kinnvoltak