• kulabácsi
    psymusic.hu

"IGEN TISZTELT DÍSZES TÁRSASÁG!!!!!!!!!!!( AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA) Eljött a nap amikor igazán megírjam a véleményem! Nagyot hibáztatok amikor Nettit kidobtátok mint macskát szarni!!!!!!!!!!!! Senki nem akart a problémáról beszélni sőt volt aki kimondottan nem akart hallani róla pedig én probálkoztam de sikertelenül. Nektek könnyebb volt a portálosokra kenni a dolgokat azt hittétek igy levan rendezve? Hát nem, részemről biztos nem. A betonkeverő talán azért van hogy ilyen dolgokat megbeszéljün, talán ha falcon lett volna másként történik minden. Nekem a barát nem azért van hogy eggyütt bulizzunk, igyun, csavarogjunk hanem bátran a szemébe nézek és megmondom neki ha hibázott avagy sem és egy irányba nézek vele.Netti nem hibázott!!!! Nem vagyok portálos sose nem is kerestem Őket nem is ismerem de nem igérem hogy nem fogom megtenni.Eljött a büntetés napja!!!!!! 13-ika nem lesz szerencsés szám egyikötöknek sem!!!!! Kaptok még egy kis időt lehet beszélgetni a problémáról habár most már felesleges. Aztan eltünik a psymusic.hu-t véglegesen. Ez az oldal a mai naptol kis idő mulva nem fog létezni!!!!! Remélem mindenki megbánta amitt tett vagy épp nem tett!!!!!! Semmire nem reagálok mostantól kezdve mindenki mentse ami menthető de nem kaptok annyi időt. Csá csumi csá:)"

loááál :DDD én ezen már csak röhögni tudok