1986
-
#1066 igazad van kössz :D ezek szerint amikor elsőnek megadtam az e-mail címem az rossz volt de a máodik már okés :) -
#1065 nekem se, de simán be tudsz lépni a jelszavaddal, nem kell megvárni :DDD -
#1064 az a rohadt regisztácios e-mail meg még mindíg nem érkezett meg :S :@ -
#1063 nézőpont kérdése :D -
#1062 csak úgy érzed:D eza normális állapot -
#1061 skazi - i wish -
#1060 az má régen :DD -
#1059 death az agyad:D -
#1058 ez már rég létezik, de énis csak a napokban regeltem
rádió fasza amúgy itt is, meg maga az oldal is elég jó -
#1057 sry nem őt akartam :)
mégegyszer bocs
Nettire gondoltam
"Nagyot hibáztatok amikor Nettit kidobtátok mint macskát szarni!!!!!"
amugy megvan az uj olda vagy nemtom h eddig volt-e már de most van:
itt - psyhoportal -
#1056 nemto,m, most megkavartál, én a kenderzenre gondoltam h nem csodálkozom h kibanolták :D
psymusicon én csak a partys topikokba jártam, meg 1X 2X a rádiósba de kb ennyi, szal énis csak néztem h mi van, akivel beszéltem azok sem tudták :S
miért pinkivel mi volt amúgy? én már találkoztam vele 2 szóra, nem tűnt butának :D -
#1055 amugy meg
PSYMUSIC -
#1054 ha pinkire gondolsz sztem az csaj volt de nemtom csak a névből gondolom
amugy mit tett? ha tudod kérlek aruld el -
#1053 psynina
amúgy a srácot vhogy megértem h kibanolták de mind1
viszont psymusic is death :((( -
#1052 bazze megin lemaradtam vmiről :S
amugy mi volt az az album? vagy előadó? -
kenderzen #1051 peace :))) -
kenderzen #1050 -
kenderzen #1049 u are too friendly -
#1048 én kértem elnézést -
kenderzen #1047 goakula :D mint darth darth fader xDDD -
kenderzen #1046 eddig még ngrm volt szo 2008as psyninárol már bocs nagy goa koponyaaaDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd
-
kenderzen #1045 sztem oszja az ivet :D -
kenderzen #1044 nem egy lemzre hanem 1 eelöadora :) -
#1043 nagyon rá vagy kattanva erre az 1 lemezre :C -
kenderzen #1042 -
kenderzen #1041 -
#1040 volt, de énse jártam ott soha :D -
#1039 bazzz ezdeszar :S nemtom mi történhetett/történt
még csak nyomát sem láttam az oldalon h vmi lenne
az írásból ítélve vki/vkik kidobták Nettit és vmiek hacker ismerőse megbosszulta
amugy az oldalon volt olyan beszélgetős fórum h betonkeverő? -
kenderzen #1038 huha rossz fát tett a tüzre , vagymost mivan? -
#1037 psymusic.hu
"IGEN TISZTELT DÍSZES TÁRSASÁG!!!!!!!!!!!( AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA) Eljött a nap amikor igazán megírjam a véleményem! Nagyot hibáztatok amikor Nettit kidobtátok mint macskát szarni!!!!!!!!!!!! Senki nem akart a problémáról beszélni sőt volt aki kimondottan nem akart hallani róla pedig én probálkoztam de sikertelenül. Nektek könnyebb volt a portálosokra kenni a dolgokat azt hittétek igy levan rendezve? Hát nem, részemről biztos nem. A betonkeverő talán azért van hogy ilyen dolgokat megbeszéljün, talán ha falcon lett volna másként történik minden. Nekem a barát nem azért van hogy eggyütt bulizzunk, igyun, csavarogjunk hanem bátran a szemébe nézek és megmondom neki ha hibázott avagy sem és egy irányba nézek vele.Netti nem hibázott!!!! Nem vagyok portálos sose nem is kerestem Őket nem is ismerem de nem igérem hogy nem fogom megtenni.Eljött a büntetés napja!!!!!! 13-ika nem lesz szerencsés szám egyikötöknek sem!!!!! Kaptok még egy kis időt lehet beszélgetni a problémáról habár most már felesleges. Aztan eltünik a psymusic.hu-t véglegesen. Ez az oldal a mai naptol kis idő mulva nem fog létezni!!!!! Remélem mindenki megbánta amitt tett vagy épp nem tett!!!!!! Semmire nem reagálok mostantól kezdve mindenki mentse ami menthető de nem kaptok annyi időt. Csá csumi csá:)"
loááál :DDD én ezen már csak röhögni tudok -
kenderzen #1036 -
#1035 ok deazért köszi ॐ ॐ -
kenderzen #1034 csak nemjo hszre nyomtam :x -
kenderzen #1033 ok arra gondoltam :) -
#1032 vagy te psyninára gondoltál?
ha igen akkor nem muszály megkeresned elvileg hamarosan visszakerül psymusicra :D -
#1031 félreértettél :D
megvan nekem is a gépemen volt egy olyan mappában amit már rég néztem át
most szinte minden zenémet beraktam winampba és véletlenszerű lejátszásban másodikként ezt adta be :D és jó volt ... nagyon... :D -
kenderzen #1030 megkeresem neked , ha komolyan érdekel , csak az a gond hogy dvd sülyeszömbe került (nem negativ értelemben) :)) -
#1029 apropó ma ismét előkerült egy általam rég nem hallott muzsik: Prometheus - drug sock de jó volt hallgatni :D -
#1028 ez jóó de nem tom leszedni :S psymusicrol
1. törölték
2. amikor fennvolt akkor se engedte szedni :S -
kenderzen #1027 http://www.psynina.com/music.html